- AutorOdp.
- 10 czerwca 2006 at 12:27
Witajcie
Mam do Was pytanie, Czy ubrałybyżcie taką bielizne dla swoich Miskówm ??? Oczywiżcie na miłe spotkania sam na samBo ja się troche waham, czy nie będę wyglada troche „dziwkarsko”. Chciałabym poznać wasze zdania
Poniżej umieszczam adresy ze zdjęciami tej bielizny
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
przykro mi drogie panie ale muszę to usunąć
black_mamba17 czerwca 2006 at 15:26Jejku…. piękna bielizna….
Ja tam bym się nie wachała. Nie mogłam się napatrzeć.
super…17 czerwca 2006 at 20:08zdecydowanie tak.
nie znam mezczyzny, ktory nie chcialby od czasu do czasu miec w lozku (niekoniecznie 😉 ) kobiety w seksownej bieliznie.
28 lipca 2006 at 13:15super
23 sierpnia 2006 at 23:25jak najbardziej tak!!! bardzo fajna stronka swoją drogą, chyba coż kupie 😉
17 grudnia 2006 at 22:15nie dane mi niestety bylo zobaczyc zdjecia, ale jezeli to na wieczor, to na pewno mozna poszalec:)byleby tylko czuc sie swobodnie i atrakcyjnie…ja ostatnio przetestowalam swoj nowy komplecik – czarny z czerownymi aplikacjami, kupiony w mistique bodajze i musze stwierdzic, ze zrobil kolosalne wrazenie:)
24 kwietnia 2007 at 11:59A ubrałabyż takie butki: [usunięto_link] ??
Bo ja tak 🙂24 kwietnia 2007 at 20:38Tak podobaja mi sie ale nie ten kolor, ja wybrałabym czarne 🙂
25 kwietnia 2007 at 13:12Czemu odnożniki zostały usunięte? Chciała się poradzić, więc o co chodzi? Przesada…
Butki takie sobie, nie w moim gużcie.
3 maja 2007 at 14:29a co myslicie o takiej bieliznie?
[usunięto_link]
mi sie podoba, ale nie wiem, czy nie jest zbyt malo „drapiezna” 😉4 maja 2007 at 19:53ta bielizna mi sie podoba, chociaz osobiscie wybralabym chyba inna, ale ta naprawde jest fajna i nie jest za drapiezna, a poza tym faceci to lubia:P
4 maja 2007 at 19:57heh chodzilo mi to to ze nie jest malo drapiezna, jesttaka w miare, ale jezeli masz zamiar byc demonem seksu to wybierz cos ostrzejszego 😛
5 maja 2007 at 13:18Co do butów to nie są tragiczne… chociaż ostatnio pojawiły się w sklepach i chyba już całe zachodniopomorskie w nich chodzi. 🙄
Nawet widziałam w nich babkę, taką odpindrzoną blondynę w wieku około 60lat… zniesmaczyła mnie po prostu. ://A jeżli chodzi o bieliznę to żrednia na jeża, niby ładna ale czegoż mi w niej brakuje… 😕
9 maja 2007 at 11:28[usunięto_link] wrote:
A ubrałabyż takie butki: [usunięto_link] ??
Bo ja tak 🙂Jak dla mnie buciki super ❗ ale ja bym nie miała zbytnio gdzie ich zakładać 😉
10 maja 2007 at 14:34Co do butów… mojej koleżance by się spodobały… ale dla mnie NIE…. nie mój styl… A bielizny pierwszej nie widziałam… a druga ładna…. Mój Piękny by nie narzekał….
- AutorOdp.