• Autor
    Odp.
  • eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

nio my tam chodzimy sobie czasami do krakowskich knajp.. nawet 26 maja robie ur na runku 馃檪
    na dyskoteki tez czasami jezdzimy…

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Najbardziej lub臋 organizowac imprezy,bo wtedy jest wszystko tak jak chc臋 i muzyka mi odpowiada 馃榾 na organizowane przez znajomych mprezy te偶 uwielbiam chodzic 馃榾 Lubi臋 tak偶e dom贸wki-maj膮 sw贸j specyficzny klimat 馃槈 Ostatnio szalej臋 na punkcie imprez tematycznych 馃榾 Oczywi偶cie takie imprezy s膮 fajne tylko wtedy,gdy go偶cie maj膮 dystans do siebie i wcz贸waj膮 si臋 w klimat.Generalnie przepadam za nietypowymi imprezami 馃榾

peronowa mysz
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Ja tam lubi臋 jakie偶 przytulne knajpy, puby z klimatem po prostu, na dyskotekach bywam rzadko , przewa偶nie za namow膮 kole偶anek. Dom贸wek tak zwanych nie lubi臋.

muchomorek
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

ja na domowkach tylko teraz bywam :)ale czasami wypadnie jakis babski wiecz贸r to wtedy idziemy do klubu na piwko

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja osobisciwe domowke nie lubie bo na nich rpzewaznie wiara sie spije i nudze sie. 馃槙 Ostatnio stale mam gonitwe ale jak mam czas to chetnie z moim chlopakiem i znajpmymi chodzimy do naszych stalych ulubionych i sprawdzonych klubow,dyskotek.Lubie dobra rozna muzyke,i uwielbiam tanczyc!Przewaznie jako 1 na parkiecie pojawiam sie:P i mam wszystkich gdzies. 馃榾 馃槢 Najwazniejsze to dobra zabawa a nie opinie czy patrzenie sie ludzi. 馃槈

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja osobisciwe domowke nie lubie bo na nich rpzewaznie wiara sie spije i nudze sie. 馃槙 Ostatnio stale mam gonitwe ale jak mam czas to chetnie z moim chlopakiem i znajpmymi chodzimy do naszych stalych ulubionych i sprawdzonych klubow,dyskotek.Lubie dobra rozna muzyke,i uwielbiam tanczyc!Przewaznie jako 1 na parkiecie pojawiam sie:P i mam wszystkich gdzies. 馃榾 馃槢 Najwazniejsze to dobra zabawa a nie opinie czy patrzenie sie ludzi. 馃槈

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

Posiad贸wki w domu w mi艂ym gronie s膮 fajneee 馃槈 W knajpach bywam rzadko, tylko gdy umawiam si臋 np z kumpel膮 by pogada膰 w 4 oczy 馃榾 i wypi膰 pare piwek oczywi偶cie 8)

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

Posiad贸wki w domu w mi艂ym gronie s膮 fajneee 馃槈 W knajpach bywam rzadko, tylko gdy umawiam si臋 np z kumpel膮 by pogada膰 w 4 oczy 馃榾 i wypi膰 pare piwek oczywi偶cie 8)

A dyskoteki s膮 blee , nie m贸j klimat po prostu 馃槈

Roska191
    Participant
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

mi si臋 te偶 zdaza bywac na dom贸wkach

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wasza Impreza"

Przewi艅 na g贸r臋