wózek dla bliźniaków

• Autor
    Odp.
  • majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Idą żwięta, czas prezentów. Wpadłam na pewien pomysł. Otóż moja siostra spodziewa się bliźniaków – poród w lutym. Gadałam już z rodzicami i najbliższą rodziną żeby dorzucić im się do wózka… no bo nie jest to najtańsza sprawa. Oczywiżcie całego im nie sfinansujemy, ale jak dorzucimy się połowę to i tak chyba super? Gdzie można się rozejrzeć za jakimż fajnym wózeczkiem dla dwóch dziewczynek?

wojasaga
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Może easyGo – duo comfort. Aż tak na wózkach się nie znam, ale mam znajomą, którą los obdarzył podwójnym szczężciem i w wakacje urodziła bliźniaki. Fajny ma ten wózek, nie bardzo ciężki, z pasami bezpieczeństwa. No tyle, że to jest chyba wózek spacerowy więc dla większego dziecka.

sonia.milus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

super

Ewelajna
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

wózki dla bliźniąt ma w swojej ofercie chyba każda firma, która oferuje wózki, także nie powinno być problemów, w końcu bliźniąt rodzi się coraz więcej. 🙂

zielonyslonik
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

zobacz sobie duodeal quinny, ja uzywam quinny speedi, to dla blizniakow tez maja na tym samym poziomie, to solidne wozki

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

też pomyżlałam od razu o tym wózku quinny, bo rzeczywiżcie firma porządna, trzeba się p****żć do sklepu i powozić, bo wózek dla bliźniąt a wózek dla pojedynczego dziecka to jednak róznica w prowadzeniu

KoloroweKredki
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Jane ma w swojej ofercie bardzo fajne i ciekawe kolorystycznie wózki dla bliźniaków 🙂 a z dożwiadczenia z moją jane muum mogę powiedzieć że są to wózki które bardzo dobrze się prowadzi i mają żwietną amortyzację.

majka84
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 33
    • Bywalec

tak widziałam u nich takie wózki, a prowadziłam jane muum koleżanki i mogę potwierdzić, że mają bardzo dobrą amortyzację do parków z górkami są żwietne 😉

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ten z quinny to naprawde dobre rozwiazanie. moja kuzynka spodziewa sie blizniakow i tez szuka wozka dla dwoch bobasow i rozwaza kupno quinny:)

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

a ktory model quinny ma wersję dla bliźniąt?

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

nie wiem ktory model quinny ma wersje dla blizniakow, a czy maxi cosi ma cos dla blizniat? foteliki i wozki spacerowe maja super, wiec wozki dla blizniakow tez pewnie bylyby swietne

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

najlepiej napisać do maxi cosi, można nawet na facebooku, może mają nawet jakiż katalog

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

racja, tak byloby najlepiej. chociaz wydaje mi sie ze umiesciliby na stronie taki wozek. teraz patrze na ich stronie jest zakladka Edycja limitowana a tam foteliki z prawdziwej skóry 😀 czy kupilybyscie taki dziecku? dla mnie to troche strata pieniedzy, dzieci szybko wyrastaja, chwila moment wybrudza cos…. ale moze gdybym miala duzo pieniedzy… 😀

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

zalezy czy cena bylaby duzo wyzsza hehehe fajna jest kolekcja folkloric ładne kolorki 🙂

Patti
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Jeden za drugim jest dobry układ i najlepiej aby miał kierownicę, łatwiej „sterować”

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wózek dla bliźniaków"

Przewiń na górę