- AutorOdp.
- 31 stycznia 2012 at 14:30
Witajcie drogie forumowiczki .Mam do was prożbę może któraż z was znalazła się na życiowym zakręcie?Może korzystałyżcie z rad wróżki??? Czy warto się udać do niej, może znacie dobrą wróżkę która nie mówi samych dobrych rzeczy tylko dla kasy ale zna się na wróżeniu z kart i powie prawdę pokieruje odpowiednio.Bo już nie wiem co mam robić chciałabym żeby ktoż nażwietlił mi całą sytuację 🙁 Z góry dziękuję
1 lutego 2012 at 10:51Ja poznałem kiedys taką wróżkę, miała taką magię i moc, że nie mogłem od niej oczu oderwać….
Praktycznie nigdy nie byłem, ale moje koleżanki zwykle wracały pobudowane, a jak im powiedziałą, że bądą miały dzieci i męża to sikały ze szczężcia – co ta 30-tka robi z dziewczyn;)
Wszystkie chętne i do dzieci i do męża.1 lutego 2012 at 12:46Ha ha dobra i ta twoja prywatna wróżka….
Cóż chyba każdy z nas chce usłyszeć trochę miłych słów.. 😆 ja chętnie przeszłabym się do takiej wróżki może pomogłaby3 lutego 2012 at 19:42[usunięto_link] wrote:
Ha ha dobra i ta twoja prywatna wróżka….
Cóż chyba każdy z nas chce usłyszeć trochę miłych słów.. 😆 ja chętnie przeszłabym się do takiej wróżki może pomogłabyMoże lepiej pójżć na randkę;)
9 lutego 2012 at 09:44No może i lepiej ale teraz tacy mężczyźni że nie umieją czytać z myżli 😆 zostanę jednak przy spotkaniu z wróżką może ona więcej mi powie…może znasz jakąż dobrą nie drogą a sprawdzoną???
10 lutego 2012 at 10:47Ja jestem zdania, że wróżka nie koniecznie musi powiedzieć Ci całą przyszłożć itd, jej słowa mogą Cie natchnąć i sprawić, że zaczniesz działać tak a nie inaczej, to wszytsko ma jakiż sens, wiem o czym mówię.
10 lutego 2012 at 12:17ok ale często się mówi że jak spojrzą w karty lub coż podobnego to potrafią wyczytać co cię spotka 😀 ale może ty wiesz coż na ten temat więcej???Może potrafisz wróżyć z kart?
13 lutego 2012 at 12:20pamiętaj jednak, że to co powie Ci wróżka to tylko jedna z możliwożci jakie mogą Cie czekać. Od Ciebei jednak zależy jak potoczy się Twoje życie, nie musi być koniecznie tak jak powiedziała wróżka ale może okazać się włażnie tak jak ona przepowiedziała.
14 lutego 2012 at 12:06No włażnie o to chodzi żeby podpowiedzieć co dalej czasem taka obca osoba nada bieg sprawie
a tak stoimy w jednym miejscu i nic…a może ty7 możesz polecić dobrą sprawdzoną wróżkę onas
nie wiem gdzie iżć po poradę ❓17 lutego 2012 at 13:03Spróbuj na początek może jakąż dobrą wrożkę telefoniczną. Możesz wtedy skorzystać z kilku i zobaczyć jaki motyw się najczężciej powtarza, może wtedy będzie to jakaż podpowiedź
18 lutego 2012 at 11:52[usunięto_link] wrote:
pamiętaj jednak, że to co powie Ci wróżka to tylko jedna z możliwożci jakie mogą Cie czekać. Od Ciebei jednak zależy jak potoczy się Twoje życie, nie musi być koniecznie tak jak powiedziała wróżka ale może okazać się włażnie tak jak ona przepowiedziała.
To po co chodzić do wróżki jak od nas zależy jak potoczy się nasze życie?Żeby sobie pomieszać to co od nas zależy?
Za wróżby trzeba płacić i to nie mało i to za „może się okazać tak jak ona przepowiedziała”;)
Trzeba się liczyć,że może „przepowiedzieć” to czego ktoż nie chce,a jak przepowie to nie wiadomo czy to wróżba się sprawdza czy sami się tak ukierunkowujemy..
Dajesz gwarancję,że to bezpieczne wywróżenie tego co od nas zależy?27 lutego 2012 at 13:42Dzięki na pewno skorzystam 😀
13 czerwca 2012 at 12:18hej laseczki, sprawdziłam Aurelie i Kaire, i tak na 80% jestem zadowolona, bo wchodzą w szczegóły, człowiek się podnieca a niestety za dużo się nie zgadza. poza tym jedna jest stanowcza i nie do pogadania, druga miła ale leje wode.
2 mogę polecić – Kasię i Lidię.
Kasia zapracowana, ale dożwiadczona, Lidia mieszka sama, jest konkretna i dużo opisuje, można liczyć na mądrą rozmowę, bez lania wody…
dzisiaj idę do niej 😀4 marca 2014 at 21:40Ja nie jestem przekonana co do wróżek.
24 marca 2014 at 08:08Siemaneczko:) Kłania się biedroneczka:) Jestem z ….daleka:)
- AutorOdp.