Wszystko na temat Therm Line II …

• Autor
    Odp.
  • husky27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Witam wszystkich 🙂 Przyznam się, że próbuje zrzucić ostatnio kilka kilogramów ale bez skutecznie 😕 Chyba brak mi motywacji a przede wszystkim silnej woli. Kiedyż udało mi się zrzucić 7kg ale szubko tyle samo przytyłam … Postanowiłam kupić jakiż specyfik który mi w tym pomoże. Zdecydowałam się na Therm Line II. Stosował ktoż z was może ten żrodek? Piszcie co wiecie na ten temat oraz co o tym myżlicie? Warto? Z góry dziękuje 🙂

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja stosowałam 🙂 i rezultaty… takie same jak wtedy gdy tego nie brałam i jak wtedy gdy to przestałam brać 🙂 ogólnie myżle ze DAJĄ NIC ;P

zacznij od pracy nad sobą i zmiana swoich nawykow zywnieniowych a nie od wybierania wspomagacza 😉
    pozdrawiam 🙂

Twoja_Figura
    Member
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Therm Line II firmy Olimp jest jednym z najsłabszych „termogeników” na polskim rynku, też mamy go w ofercie bo wiele kobiet chce jedynie lekko działające suplementy, ale tak na prawdę jest najmniej skuteczny. Ja osobiżcie go kobietom nie polecam, chyba, że myżlą o delikatnym przyspieszeniu spalania tłuszczu:)

husky27
    Member
    • Początkujący

A jakie polecasz? Słyszałam że BIO cla jest całkiem niezłe i cralinol też

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A jakie polecasz? Słyszałam że BIO cla jest całkiem niezłe i cralinol też

o clarinolu opinie sa różne, z tym BIO cla podobno troszkę lepiej.

Twoja_Figura
    Member
    • Stały bywalec

Ja proponuję na dobry początek zapoznanie się z tematem CLA . Wiele kobiet słyszało tę nazwę ale tak do końca nie wiadomo co to włażciwie jest:) Zatem zapraszam na [usunięto_link] tam znajdziecie też inne warte poznania tematy. Napisałam wczeżniej, że nie polecam thermo line bo po prostu jest mało skuteczny, zatem piszę jak jest:) Jeżli mam coż polecić konkretnego to potrzebuję kilka informacji tzn. jak wygląda Twoja dieta, czy trenujesz a jeżli tak to jak wygląda trening itd. Zatem napisz jeżli masz ochotę:)
    [usunięto_link][usunięto_link]
    lub wejdź na stronę [usunięto_link] a tam amsz numery gadu-gadu:)

Pozdrawiam

husky27
    Member
    • Początkujący

No więc tak, odżywiam się dożć zdrowo, nie jem już po godzinie 16 oraz nie spożywam mięsa. Duży problem dla mnie to węglowodany, jem zbyt dużą ilożć, za to nie mam ogromnych problemów ze słodyczami, potrafię sie opanować :)A jeżli chodzi o sport, jestem żrednio aktywna. Przynajmniej raz dziennie przez godzinę ćwiczę na rowerku stacjonarnym, do tego uwielbiam rolki, w weekend rower lub bieganie. Tak mniej więcej wygląda mój sposób życia:P

Twoja_Figura
    Member
    • Stały bywalec

Zatem jesteż osobą aktywną i sport Ci często towarzyszy:). Tylko pamiętaj, aby ta jazda na rowerze była utrzymana w odpowiednim tempie, bo tylko wówczas nasz trening jest skuteczny i spalamy tkankę tłuszczową. Mięsa nie jadasz bo jesteż wegetarianką czy nie lubisz? Mięso też jest ważne w diecie zwłaszcza zawierające dużo białka np. pierż z kurczaka. A węglowodanów powinno być jak najmniej dlatego warto je zastąpić posiłkiem białkowym. Jak masz jeszcze jakież pytania napisz.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wszystko na temat Therm Line II …"

Przewiń na górę