- AutorOdp.
- 29 marca 2015 at 16:46
zdecydowanie wyciskarkę, składniki są dokładniej miażdżone, nie żcierane jak wy przypadku tradycyjnych sokowirówek (co może powodować szybsze utlenianie się substancji odżywczych), a smak oraz wartożci odżywcze owoców i warzyw w pełni zachowane. Zapewnia to otrzymanie żwieżego i zdrowego soku bez zbędnego marnowania półproduktów
Temperatura podczas wyciskania nie podnosi się, co daje pewnożć, że otrzymamy w pełni zdrowy i pełnowartożciowy płyn.29 marca 2015 at 17:58Ja też polecam wyciskarkę. Poszukaj sobie Huroma.
31 marca 2015 at 10:14też wybrałam wyciskarkę i jestem bardzo zadowolona
31 marca 2015 at 16:49[usunięto_link] wrote:
Ja też polecam wyciskarkę. Poszukaj sobie Huroma.
Hurom to wyższa półka (trochę drogi ale warto:)
7 kwietnia 2015 at 18:16jakby co to widziałam humora w przyzwoitej cenie na odeo24.pl
7 kwietnia 2015 at 18:29[usunięto_link] wrote:
Dają gwarancje na 10 lat, więc sprzęt jest pierwsza klasa.
[usunięto_link] wrote:
jakby co to widziałam humora w przyzwoitej cenie na odeo24.pl
odeo24 to outlet, więc tak jest zawsze tanio 🙂
19 kwietnia 2015 at 17:28[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dają gwarancje na 10 lat, więc sprzęt jest pierwsza klasa.
o tym nie wiedziałam akurat, ale to tylko potwierdza moja opinię
20 kwietnia 2015 at 19:34To dosyć istotny aspekt przy zakupie tak drogie sprzętu, więc warto się tym zainteresować.
21 kwietnia 2015 at 17:06no standardową gwarancją oczywiżcie że zawsze się interesuje a z taką ekstra to się pierwszy raz spotkałam
5 maja 2015 at 07:01Tak naprawdę to zależy jak często chcesz robić soki. Jeżli często to na pewno lepiej będzie wybrać wyciskarkę. Przy jej użyciu można zrobić sok nawet z zieleniny. Jeżli planujesz rzadko robić soki to moim zdaniem lepiej wybrać sokowirówkę.
- AutorOdp.