- AutorOdp.
- 26 czerwca 2010 at 17:08
Nie znalazłem takiego tematu więc pozwoliłem sobie takowy założyć.
Ogólne założenia:
Teledysk musi mieć to COś i wyróżniać się na tle innych. Nie ważna jest technika użyta przy produkcji ani gatunek muzyczny do którego został stworzony. Obraz ma współgrać z muzyką i powodować „opad szczęki”. Data ukazania się utworu/teledysku też nie ma znaczenia więc obok dzisiejszego tworu możecie wstawiać również kawałki z brodą – jak choćby Say Say Say duetu MJ & PM
Mam nadzieję, że temat się przyjmie i będzie można znaleźć tutaj prawdziwe perełki.
Mój pierwszy typ:
[usunięto_link]
26 czerwca 2010 at 21:00@izaczek wrote:
a ja troszke nie rozumiem celosowsci zalozenia tego tematu.. to jest forum kobiece a nie specjalistyczne muzyczne.. raczej nie ma tu zapalonych melomanek.. chyba 😛
Zdaje sobie sprawę, że temat może umrzeć żmiercią naturalną ale… Trzeba być specjalistą, by polecić utwór z porządnym teledyskiem? Trochę wątków w dziale Muzyka(jak i sam dział) jest więc o co kaman? Niektóre są martwe, a inne cieszą się mniejszą/większą popularnożcią. Nie samym seksem i mężczyznami/kobietami człowiek żyje. 😉
Pozdrawiam
PS. Mam prożbę. Jeżli ktoż nie chce się podzielić teledyskiem to niech nie robi OT. Jeżli temat nie będzie się rozwijał to tragedii nie będzie. 🙂
[usunięto_link]
3 lipca 2010 at 15:03Nie wiem czy pasuje do tematu hmm,ale może. Teledysk własnej roboty. Starałem się dopasować ,ale czy wyszło można ocenić np. otwarcie spadochronu, skok, najazd na skoczków itp itd…
Od razu mówię ,że się nie znam. Kawałek nie miał teledysku,a się spodobał więc sobie spróbowałem.[usunięto_link]
15 lipca 2010 at 08:35A ja kiedyż szperałam na necie i znalazłam coż takiego:
[usunięto_link]
Moim zdanie cover lepszy od oryginału a chłopczyk w swojej sztuce jest prze słodki 😀
17 lipca 2010 at 13:03hmm tylko gdzie ten teledysk ?;)
21 lipca 2010 at 10:37[usunięto_link], którą sprzedajemy pochodzi od producentów polskich jak i zagranicznych. Specjalnie dla Państwa sprowadzamy [usunięto_link], [usunięto_link], [usunięto_link], [usunięto_link], dodatki… z takich krajów jak Holandia, Dania, Włochy, Niemcy. światowe marki [usunięto_link], YaYa, Barbara Nobler, Nife, Mbym i wiele innych. Cały czas poszerzamy asortyment o nowe kolekcje. Ubrania w sklepie internetowym [usunięto_link] są wykonywane z wysokogatunkowych tkanin i zgodnie z aktualnymi trendami. Każdy u nas znajdzie coż dla siebie. Zadowolenie Klienta jest dla nas priorytetem, zakupy u nas są bezpieczne, zawsze można wymienić towar bądź go zwrócić w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Gwarantujemy Państwu miłą obsługę oraz 100 % zadowolenia z zakupów. Twój czas tylko dla Ciebie ! Zajrzyj na [usunięto_link] i przekonaj się. Modny [usunięto_link].
21 lipca 2010 at 21:41Idiotko nie spamuj ,jeszcze w takim wątku.
8 sierpnia 2010 at 20:34Dla mnie teledyskiem który uwielbiam jest teledysk Elton Johna do piosenki Believe
- AutorOdp.