- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2007 at 19:23
MADZIK a tą drożdżową maseczke na twarzy długo sie trzyma??
21 kwietnia 2007 at 19:30A wracajac do tematu…
Jest taki żel (do kupienia w aptece) Benzacne- 5 lub 10%
Stosuje go czasem…
Tylko ze wysusza skore dlatego stosuje sie go punktowo.
Poza tym przed zastosowaniem radze wyprobowac go w miejscu malo widocznym.Mi ostatnio (wczesniej tak nie było-nie wiem ,moze gryzie sie teraz z jaims kosmetykiem, ktory po umyci i tak zostaje na skorze) gdy budzilam sie nad ranem w miejscach w ktorych zastosowalam żel pojawialy sie czerwone plamki(placki). Znikały co prawda w ciagu dnia ale to było krepujace…Ostatnio stosuje żel Dermoniz(tez do kupienia w aptece).
Jest chyba delikatniejszy, jeżeli chodzi o wysuszanie skóry, no i łatwiej sie go aplikuje….Kosztuje ok 14zł…z tego co pamietamPozdrawiam 🙂
26 kwietnia 2007 at 20:07ta masc benzacne jak na mnie nic nie poagała teraz kupuje sobie afrodyta Adonis troszke wtedy je przysusza krostki i jest ok
5 maja 2007 at 11:48POECAM 4-składnikowy system
Proactiv SolutionEfektywnie zmniejsza istniejace wypryski oraz zapobiega powstawaniu nowych.
Oczyszcza, wygładza, wzmacnia i odmładza skórę.
Odpowiedni dla każdego typu skóry, dla nastolatków i dorosłych
Jest bardzo skuteczny ,mozna nabyć go w renomowanych drogeriach i salonach kosmetycznych.
Mnie te żrodki poleciła kosmetyczka super się sprawdziły.Jest tylko jeden problem cena Ja zapłaciłam za to prawie 4 stówki14 sierpnia 2024 at 15:34Mojej znajomej sprawdzają się kosmetyki z skin 79! Zajrzyj na ich stronę, na pewno coś znajdziesz
- AutorOdp.