- AutorOdp.
- 18 maja 2012 at 07:49
Ludziska, trafiłam z moim mężem na taki filmik [usunięto_link] i przypomina nam to akcję Heyah, jak w tv latały reklamy z czerwoną ręką i nikt nie wiedział o co chodzi, no więc jak ktoż wie, o co chodzi, to nich nam powie, a jak ktoż uważa, że to głupie pytanie, to niech nam nic nie mówi;))
18 maja 2012 at 08:19nie rozumiem do konca tego filmiku, ale wnioskuje, ze internauci beda bili jakis rekord, ale ze co?:D W POMPOWANIU? czego? ahahaahaha. Z wirtuala do reala.. zadałaż mi zagadkę! jak wpadne na jakis pomysł to napisze.
21 maja 2012 at 08:25bylam wczoraj akurat W centrum jest flak pilki widzialam go na wlasne oczy, robi wrazenie, ale co bedzie jak ta pilka urosnie do 16m wysokosci?:D bo tak ma urosnac wlasnie
.to bedzie szal dopiero, ciekawe jak szybko polacy ją napompuja. a na tej stronie co powiedzialas to jak sie zaluguje to pompuje sie pilke i jest to rywalizacja pomiedzy miastami, ktore miasto bedzie najaktywniejsze wygrywa 10tys na przekazanie na Dom Dziecka na sprzet sportowy. Super akcja.21 maja 2012 at 13:41Spoko bicie rekordu w słusznej sprawie;) Napompowałam już kilka razy, ale moje miasto dalej daleko, muszę się przyłożyć, zostanę bohaterem w swoim miescie hahahah
22 maja 2012 at 16:48namow sasiadow, kolezanki! Wszystkich w koncu to sluszny cel. Ale nazwe to sobie wymyslili co? z wirtuala to REALA i real organizator. ;d
24 maja 2012 at 09:44no jakoż musieli przyciągnąć ludzi, a Ty dla jakiego miasta pompujesz? ja dla Gdańska i dużo nam brakuje, ale jak jest tu ktoż z Gdańska, to chciałam prosić o dmuchanie piłki, to dom dziecka z naszej okolicy dostanie pieniądze tutaj można pompować: [usunięto_link]
29 maja 2012 at 10:07ja z Warszawa pompuje! Realna pilka rosnie i rosnie. widzialam ostatnio.
29 maja 2012 at 11:07hmmm może i masz rację;) Biedronka większy sponsor, a nic tak na prawdę ciekawego nie wymyżliła, już to bicie rekordu guinnessa jest lepsze na stronie Reala
1 czerwca 2012 at 13:20Dokładnie, teraz w drugim etapie, będzie wybierany Dom Dziecka, na który pójdą pieniążki, w ogóle moim zdaniem, to to Euro powinno się wykorzystać na pomoc innym również, także w pełni popieram Real;)
3 czerwca 2012 at 19:10no super pomysl ze str Reala. bardzo mi sie podoba
5 czerwca 2012 at 11:51ciekawe gdzie pójdzie kasa, teraz Słupsk prowadzi i wymienia się tym prowadzeniem ze Szczecinem ciągle. Ja tam walcze pobocznie, bo w tym Realu można też wygrać bilety na transmisję meczu w Multikinie
5 czerwca 2012 at 17:43ale jak sie walczy? do reala idziesz?
10 czerwca 2012 at 18:32no i sie nie dowiedzialam, zalezy mi! odpowiedzcie!
22 czerwca 2012 at 09:36no już biletów nie wygrasz, ale i tak polecam wybrać się do Multikina na taki mecz:) sprawdź maila, jak pompowałaż piłkę to masz tam dyplom w podziękowaniu za to:) Ja swój już mam : 50 dmuchnięć:))))))
24 czerwca 2012 at 19:09ja mam mniej, 36 dmuchniec ale wazne, ze sie starałam stworzyc realna pilke swoim zaangazowaniem.
- AutorOdp.