- AutorOdp.
- 1 sierpnia 2007 at 18:30
jeden facet to jeszcze nie doswiadczenie ;p . Powiem tak, nie musze gdybac,bo to przezylam.
Poznalam fajnego faceta,ale prawiczka, nie potrafilam sie z nim kochac.Chcialam zeby zostawil to dla tej jedynej wyjatkowej.
Drugi zas facet, ktory mial juz pare kobiet,t ez mnie przerazał, chociaż pociagało mnie to,że skoro wie,ze to byłby moj dopiero drugi partner sprawiłby mi wiele przyjemnożci, w końcu się na tym zna.
Jak narazie ( mówię na razie, chociaż nie wiem żeby to się kiedyż zdażylo ) z żadnym z nich nie byłąm w łożku.
Facet który mnie rozdziewiczył równiez był prawiczkiem i bardzo się kochaliżmy, a wiec jednak w tej sytuacji.By temu pierwszemu dać przeżyć to z kimż wyjątkowym,wybrałabym tego dożwiadczonego,bym to ja przeżyłą coż wyjątkowego ;pA sie rozpisalam ;p
Twój facet, przed tobą, był prawiczkiem?
1 sierpnia 2007 at 18:40Nie. I wcale nie rozpaczam z tego powodu, ale to nie znaczy że miał dużo kobiet przede mną. Ja jestem 3. Przynajmniej nasze życie seksualne jakoż szybciej się rozkręciło bo jakby liczył na mnie to by się mógł nie doczekać. Byłam w tych sprawach na początku bardzo nie żmiała ale za to teraz uuuuu. Czasami on się sam dziwi skąd ja takie rzeczy wymyżlam i zawsze mi się pyta czy na forum się o tym dowiedziałam. Odpowiadam mu że tak i mówi że kiedyż musi tu wejżć i sobie poczytać (oczywiżcie żartuje). 😆
jesteż w związku z facetem i po jakim czasie poszłabyż z nim pierwszy raz do łóżka?
1 sierpnia 2007 at 18:45nie jestem w zwiazku.I nie wiem jak szybko bym poszła z nim do łóżka.To zależy od przywiązania.Od uczucia,ale wydaje mi się,że szybciej niż ze swoim pierwszym,bo już by tego strachu nie było =)
Ile masz lat?
1 sierpnia 2007 at 18:4722
A Ty?
Szybciej niż z pierwszym tzn ile? Po tygodniu, miesiącu?1 sierpnia 2007 at 18:4918 , z pierwszym, prawie pol roku=)
Uprawialas seks w samochodzie ?:)
1 sierpnia 2007 at 18:53Tak
uprawiałabyż seks na basenie?
1 sierpnia 2007 at 18:55jesli bylibysmy sami i z kims wyjatkowym… to czemu nie probowac nowych miejsc
a ty juz probowalas? jak bylo?
1 sierpnia 2007 at 19:02Nie próbowałam, ale kto wie może kiedyż. Gdzie byż chciała uprawiać seks Twoje wymarzone miejsce?
1 sierpnia 2007 at 19:03hmmmm… jeszcze nie mam ;p
Co myslisz o facetach,ktorzy jadac samochodem, maja wlaczona glosna muzyke i wlepiaja w ciebie oczy ?:)
1 sierpnia 2007 at 19:30muszę im się podobać skoro zwracają na mnie uwagę 😆 Tak naprawdę jak widzę faceta w samochodzie który bardzo głożno sucha muzykę, ręka za oknem i tym podobne to żal mi go. Nie lubię takich cwaniaków. Myżlą że są najlepsi a tak naprawdę dla mnie to jest tylko szpan.
Co myżlisz o facetach którzy chwalą się ile już lasek zaliczyli i opowiadają wsród znajomych jak było?
1 sierpnia 2007 at 20:49że tacy są prawiczkami, albo są g…. warci.
Czy myslisz,ze przez Rospudę powinna iżć obwodnica ?:)
2 sierpnia 2007 at 14:00Nie mam zielonego pojęcia. 😈
W którym roku odbył się chrzest Polski?
2 sierpnia 2007 at 14:34966
czy jestes za celibatem księzy?
2 sierpnia 2007 at 14:41Dla mnie ksiądz to normalny człowiek i jestem za żeby miał kobietę. Chociaż i bez tego oni mają 😆
Widziałabyż siebie w roli siostry zakonnej? 😆
2 sierpnia 2007 at 18:52kiedys nawet bardzo serio o tym myslałam…. chociaz inni smiali sie jak tego słuchali. za bardzo kocham sex by być dobra zakonnicą…chyba ze byłabym tą czarna owcą….
jaka jest twoja najbardziej ostra fantazja erotyczna??
- AutorOdp.