Zabieg modelowania twarzy

• Autor
    Odp.
  • jowiczz23
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ja korzystałam, efekty zadowalające, chcesz skorzystać? Według mnie nie masz się czego obawiać, łatwy zabieg

therage487
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ciekawy zabieg, chyba się skuszę

fazerka1
    Member
    • Początkujący

Niektórym kobietom nie pomaga wiec nie warto na to liczyc!

ZuzkaRaj
    Member
    • Początkujący

Ostatnia rzecza jaka bym zrobila bym sledzila meza. Tj brak zaufania. od tego zwiazki sie rozpadaja!

joannajanikowska
    Member
    • Początkujący

Ja mozna sledzic meza.>>>>>

seprocom
    Member
    • Początkujący

trochę paranoja 🙂

zasadniczaMalpa
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Duża:D:D:D

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

W celu modelowania twarzy można zastosować zabieg Voluma lub nici hialuronowe. W przypadku Volumy nowoczesny wypełniacz ze stabilizowanego kwasu hialuronowego działa liftingująco odmładzająco i nawilżająco na skórę twarzy. Zabieg zalecany jest do wypełniania policzków, kożci policzkowych, skroni i podbródka. Zabieg pozwala osiągnąć natychmiast bardzo naturalne efekty. Poprzez remodeling twarzy uzyskujemy efekt liftingu. Skóra zostaje nawilżona na nowo wygładzona i napięta. Efekty utrzymują się od 12 do 18 miesięcy. Natomiast nici hialuronowe to rozwiązanie estetyczne pozwalające w nowatorski sposób wykorzystać kwas hialuronowy do modelowania twarzy. Opiera się na stworzeniu specjalnego „rusztowania” dla skóry przez wprowadzenie preparatu do wybranych obszarów i przywrócenie im harmonijnych kształtów.Wypełnia braki w objętożci tkanki, podnosi i uwypukla skórę.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zabieg modelowania twarzy"

Przewiń na górę