- AutorOdp.
- 16 września 2013 at 02:07
ja korzystałam, efekty zadowalające, chcesz skorzystać? Według mnie nie masz się czego obawiać, łatwy zabieg
17 września 2013 at 19:58ciekawy zabieg, chyba się skuszę
9 października 2013 at 16:41Niektórym kobietom nie pomaga wiec nie warto na to liczyc!
20 października 2013 at 10:36Ostatnia rzecza jaka bym zrobila bym sledzila meza. Tj brak zaufania. od tego zwiazki sie rozpadaja!
9 listopada 2013 at 17:43Ja mozna sledzic meza.>>>>>
1 grudnia 2013 at 20:56trochę paranoja 🙂
25 stycznia 2014 at 11:28Duża:D:D:D
31 sierpnia 2014 at 18:06W celu modelowania twarzy można zastosować zabieg Voluma lub nici hialuronowe. W przypadku Volumy nowoczesny wypełniacz ze stabilizowanego kwasu hialuronowego działa liftingująco odmładzająco i nawilżająco na skórę twarzy. Zabieg zalecany jest do wypełniania policzków, kożci policzkowych, skroni i podbródka. Zabieg pozwala osiągnąć natychmiast bardzo naturalne efekty. Poprzez remodeling twarzy uzyskujemy efekt liftingu. Skóra zostaje nawilżona na nowo wygładzona i napięta. Efekty utrzymują się od 12 do 18 miesięcy. Natomiast nici hialuronowe to rozwiązanie estetyczne pozwalające w nowatorski sposób wykorzystać kwas hialuronowy do modelowania twarzy. Opiera się na stworzeniu specjalnego „rusztowania” dla skóry przez wprowadzenie preparatu do wybranych obszarów i przywrócenie im harmonijnych kształtów.Wypełnia braki w objętożci tkanki, podnosi i uwypukla skórę.
- AutorOdp.