Zagwozdka hmm …

• Autor
    Odp.
  • Nifares
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Drogie Panie
    mieszkam z facetem już ponad 2 lata i wiem, że mnie nie zdradza Aktualnie jest za granicą i pracuje (jakież półtora miesiąca), wraca już za 2 dni. Dziż sprzątając wysunęłam szufladę spod łóżka (trzymamy tam ubrania) i na samym koncu szuflady w rogu znalazłam damską satynową bordo koszulkę nocną (na pewo nie moja). Co radzicie zrobić? (ps. koszulka jest zakurzona i stęchła, więc mam pewnożć, że nikt jej nie używał od dawna 😉

może to być albo koszulka siostry mego faceta (mieszkała kiedyż w tym mieszkaniu) albo jego eks (tylko, że nie są ze sobą od 4 lat, a ona siedzi za granicą).

Co wy byżcie pomyżlały znajdując takie cudo w domu?

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… co bym pomyżlała? nie wiem… w sumie… może facet o niej zapominal? skoro była przywalona waszymi ciuchami? skoro masz pewnożć że cie nie zdradza to w czym problem? jak jest stara i stęchła to wywal na żmietnik i tyle…

Gabis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

tak tez bym to obróciła w zart, bacznie przygladajac sie jak sie zachowa, ufasz mu to dobrze, ale dobrze miec tez sytuacje pod kontrola, pokaz mu co znalazlaż przy sprzataniu…ciekawe jak zaraguje, ale mozliwe ze to jego siostry jak kiedys mieszkala tam jak wspominlas…cieplutko pozdrawiam i napisz co i jak sie stalo, jak zaragował?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Onione wrote:

Pewnie złożliwie bym zażartowała 😈 mówiąc mu o tym i wyrzuciła do kosza.
    Skoro jesteż jego pewna- nie ma problemu. 😉

dokladnie, powiedzialabym o znalezionej koszulce i tyle.

Nifares
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

hihihihihih

hej dziewczyny

zażartowałam sobie z niego (bo potem, juz po napisaniu posta, sobie przypomniałam, że to jego siostry)
    Ale stwierdziłam, że to dobry powód do żarciku 😀
    no i rozmawialiżmy przez skajpa i z poważną miną się pytam: mam pytanie czyja i co robi w naszej szufladzie na ubranie bordo satynowa koszulka nocna 😀 A moj chlopak smutna minka i mowi: to siostry przeciez A ja w żmiech, że wiem i że go nabieram w odwecie (bo on mi często dowcipy robi) Fajną miał minę 😀 hihihihi żmialiżmy potem z tego cały dzień

trzymajcie się kobietki CIEPLUTKO
    BUŹKI!

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

włożyła bym do jego ubrań i czekała na reakcje… 😀 😀

Gabis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11