• Autor
    Odp.
  • maju
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

czesc!
    czy moze ktoras z was ma recepte jak dobrze czuc sie z sama soba???
    ja osobiscie mam ciagle leki, kompleksy itp. bardzo mi z tym zle, poniewaz cierpi na tym moj zwiazek 馃檨 mam wspanialego mezczyzne, ktory ciagle mnie wspiera, ale wiem, ze kiedys i jemu moze zabraknac cierpliwosci i dlatego chce nauczyc sie radzic sobie z tym sama!!!
    nie potrafie radzic sobie ze stresem… 馃檨
    boje sie nowych sytuacji, wiecznie boje sie, ze kiedys zabraknie przy mnie mojego mezczyzny, ze ktos mi go odbierze 馃檨 do tego on jest bardzo ambitny i czesto wyjezdza na szkolenia, warsztaty itp. z grupa kobiet i wtedy jest najgorzej!!! mam do niego zaufanie, ale nie ufam innym kobieta!

JAK Z TYM WALCZYC ?????

Czersi
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

Mnie te偶 czasem m臋czy zazdro偶膰 i kompleksy,na pewno nie w takim stopniu jak Ciebie,ale zdarza si臋 馃懣 Z kompleksami walcz臋 w ten spos贸b,偶e po prostu dbam o siebie bardziej i wtedy czuje si臋 znacznie lepiej we w艂asnej sk贸rze.Przede wszystkim zdrowo jem,wiecej sie ruszam i juz widze efekty co podnosi mnie na duchu.Nie bardzo jednak wiem jak sobie poradzi膰 z zazdro偶ci膮,mam przystojnego i fajnego faceta no i niestety nie tylko ja to widz臋 馃槨 Jest nawet taka jedna wrrr…Swego czasu go bezczelnie podrywa艂a wiedzac doskonale,ze on jest ze mna!!!Teraz juz sie nie widuja tak czesto,ale on nadal nie jest jej obojetny.Strasznie mnie ta sytuacja denerwuje chociaz ufam mu,ale wiem tez,ze ona jest zdolna do wszystkiego.
    Trzeba na pewno bardzo duzo o takich sprawach w zwiazku rozmawiac,ale ja np. mimo wielu zapewnien o mi艂osci i tak nadal jestem zazdrosna i jak widze ta dziewuche to od razu mam zly humor.

maju
    Member
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

.Nie bardzo jednak wiem jak sobie poradzi膰 z zazdro偶ci膮,mam przystojnego i fajnego faceta no i niestety nie tylko ja to widz臋 馃槨 Jest nawet taka jedna wrrr…Swego czasu go bezczelnie podrywa艂a wiedzac doskonale,ze on jest ze mna!!!Teraz juz sie nie widuja tak czesto,ale on nadal nie jest jej obojetny.Strasznie mnie ta sytuacja denerwuje chociaz ufam mu,ale wiem tez,ze ona jest zdolna do wszystkiego.
    Trzeba na pewno bardzo duzo o takich sprawach w zwiazku rozmawiac,ale ja np. mimo wielu zapewnien o mi艂osci i tak nadal jestem zazdrosna i jak widze ta dziewuche to od razu mam zly humor.

kiedys moj profespr powiedzial, ze posiada recepte na zazdrosc: otoz mezczyzna, z ktorym mamy zamiar sie zwiazac ma byc tylko odrobine ladniejszy od diabla 馃槅 馃槅 馃槅

tylko obawiam sie, ze wtedy sytuacja bylaby odwrotna i to on bylby cholernie zazdrosny 馃槅 馃槅 馃槅

maju
    Member
    • Zapaleniec

czasem smieje sie juz nawet sama z siebie 馃檨
    najgorsze jest to, ze ja sobie z tego zdaje sprawe i swietnie potrafilabym doradzic komus bedacemu w mojej sytuacji…. a sama czuje sie jak zagubiona, mala dziewczynka 馃檨

wrrrrrr….

chcialabym znalezc lekarstwo na moja chorobliwa zazdrosc 馃檨

Czersi
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

Wiesz my偶l臋,偶e problem nie le偶y w naszych facetach,jak pi臋kni i cudowni by nie byli,tylko w nas samych.
    A lekarstwo to wiara w siebie przede wszystkim 馃檪 Ja nad tym pracuj臋 i por贸wnuj膮c do kiedy偶 ju偶 jest o niebo lepiej.Mi si臋 udaje tak偶e i Ty mo偶esz 馃檪 Pewnie to zabrzmi banalnie,jak cytat z jakiego偶 g艂upawego poradnika,ale trzeba najpierw pokocha膰 siebie,偶eby m贸c prawdziw膮 mi艂o偶ci膮 darzy膰 innych.Skoro Tw贸j facet jest z Tob膮,a nie z jak膮偶 inn膮 lask膮,to na pewno jest co偶 w Tobie.A wady…c贸偶,ka偶dy jakie偶 ma.O ile z wygl膮dem fizycznym jest 艂atwiej sobie poradzi膰 to z charakterem jest ju偶 nieco trudniej,ale wszystko mo偶na osi膮gn膮膰,trzeba tylko si臋 postara膰.

Orinutka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

czesc!
    czy moze ktoras z was ma recepte jak dobrze czuc sie z sama soba???
    ja osobiscie mam ciagle leki, kompleksy itp. bardzo mi z tym zle, poniewaz cierpi na tym moj zwiazek 馃檨 mam wspanialego mezczyzne, ktory ciagle mnie wspiera, ale wiem, ze kiedys i jemu moze zabraknac cierpliwosci i dlatego chce nauczyc sie radzic sobie z tym sama!!!
    nie potrafie radzic sobie ze stresem… 馃檨
    boje sie nowych sytuacji, wiecznie boje sie, ze kiedys zabraknie przy mnie mojego mezczyzny, ze ktos mi go odbierze 馃檨 do tego on jest bardzo ambitny i czesto wyjezdza na szkolenia, warsztaty itp. z grupa kobiet i wtedy jest najgorzej!!! mam do niego zaufanie, ale nie ufam innym kobieta!

JAK Z TYM WALCZYC ?????

Bardzo pomaga dobrze prowadzona psychoterapia.
    Teraz jest du偶o dobrych o偶rodk贸w i oddanych swoim pacjentom psycholog贸w.
    To taki sam lekarz jak…dermatolog.Warto czasem zajrze膰 do takiego gabinetu….偶ycie staje si臋 ja偶niejsze , polecam.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " zdrowie psychiczne…"

Przewi艅 na g贸r臋