Zimą na narty, ale gdzie?

• Autor
    Odp.
  • seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Bardzo dobre oferty rodzinne ma biuro BFC, które poznałam przez wyjazd integracyjny firmy. Alpy z instruktorami, którzy radzą sobie z dziećmi, które dopiero zaczynają. Dzieci są pod ciągłą opieką, animacje i zabawy sprawiają, że szybko idą spać . Ogólnie programy dobrane pod uczestnika. Hotele w ofercie mają wszystko, gdy ktoż nie będzie czuł się na siłach na jazdę. Odnowa biologiczna, a wieczorem pogawędki, zabawy itp. Ja byłam w Costa di Folgaria i ten kierunek szczerze polecam.

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Myżlę,że Austria a lub Włochy to bardzo dobry kierunek na wyjazd zimą dla całej rodziny na narty,nie sadzicie? Co prawda u nas w Polsce też znajdzie się kilka takich miejsc,ale ceny są podobne a cała baza wypadowa czy kolejki,wyciągi w Austrii zdecydowanie lepsze niż tutaj,więc dla mnie sprawa jest jasna.

Nadii
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

My z mężem od trzech sezonów wybieramy BFC. Sprawdziliżmy tą firmę na własnej skórze i wiemy, że są solidni. Jest zawsze tak, jak zapewniają. Co roku wybieramy inne miejsce, choć zawsze są to Włochy 🙂 Jeździmy z synem i córką. Firma ma naprawdę profesjonalnych instruktorów, którzy mają dużą cierpliwożć do dzieci! Poza tym grupki nie są dożć liczne, co uważam za duży plus. Dla maluchów przewidziane są ciekawe atrakcje. Rodzice w tym czasie mają czas na relaks 😀

Moje-ezakupy_pl
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Można równie dobrze wybrać jeden z polskich kurortów,na pewno będzie taniej niż w Austrii czy Włoszech. Polecam Szklarską Porębę oraz Białkę Tatrzańską:)

Adela
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Rok temu byliżmy z rodziną na nartach z bfc i musze przyznać, że są profesjonalistami. W przyszłym roku planujemy kolejny wyjazd.

Martina
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja wolę sobie sama wyjazd organizować. Często ze znajomymi jeździmy w Alpy, wynajmujemy jakiż apartament przez bookapart.com większą grupą i koszty ładnie się rozkładają. Na Słowacji też fajnie się jeździ 🙂

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

A ja lubie w polskie góry jeżdzic – najbardziej w Beskidy – może dlatego, ze mam bardzo bliziutko.

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Jedziesz z party camp? Super, też się z nimi wybieram, tyle że do Livigno na początku kwietnia. Jeszcze trochę muszę poczekać, bo tak mi z wolnym pasuje, ale na pewno będzie warto:). Słyszałam że warunki są żwietne, sporo imprez towarzyszących, więc można i pojeździć i pobawić się.

magdaa35
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Alpy lub Polskie góry 🙂 tam gdzie dużo żniegu najlepiej

milakaja
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja byłam pierwszy raz w Karkonoszach i bardzo mi się podobało.

marzi7
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Proponuje Szczyrk, dużo stoków o różnym stopniu trudnożci 🙂

dana65
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Najlepiej w Alpy tam zawsze jest żnieg bez względu na warunki atmosferycze 🙂

tereska86
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Kilka razy byłam w Polsce, potem za granicą (Austria, Włochy) i już nigdy więcej Polski. Z prostego powodu – Polska jest po prostu droga w stosunku do tego co oferuje nam w zamian.

marekmarko
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

według mnie korzystniej niż przez biuro podróży jest spróbować ułożyć wyjazd samemu. Co prawda sporo roboty ale można dużo zaoszczędzić.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zimą na narty, ale gdzie?"

Przewiń na górę