- AutorOdp.
- 19 maja 2009 at 15:36
Witam.
Czy któraż z was poprawiała estetykę użmiechu? Chodzi o to, że oprócz braku górnej piątki, moje zęby z przodu są martwe a przez to ciemne. Zeby tego było mało są jeszcze przekrzywione. NIe wiem co robić i gdzie z tym póżć . Z jednej strony wstydze się pójżć z tym do dentysty a z drugiej nie wytrzymuje psychicznie z takim użmiechem, który szpeci. Zna moze ktoż dyskretnego i dobrego dentystę najlepiej w Krakowie? 🙄20 maja 2009 at 08:41Każdy dobry dentysta Ci to zrobi!
Nie ma co szukać bo teraz chyba każdy szanujący się gabinet dentystyczny zajmie się tym-martwymi zębami i wybieleniem użmiechu!
Pokrzywione zeby to już robota ortodonty-nie wiem ile masz lat ale prostowaniem zebów powinni isę zainteresować rodzice w dzieciństwie bo potem wyprostowanie ich jest trudne,kosztowne i nierzadko już niemożliwe!
A martwymi zębami spokojnie idź do przychodni jak nie chcesz wydawać kasy! Wybielanie prywatnie-nie jestem pewna al ewydaje mi się,że NFZ nie refunduje wybielania w żadnym przypadku! - AutorOdp.