• Autor
    Odp.
  • MalyImbryczek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Muszę przyznać, że ofert ciekawa ale co do marketingu w sieci to mam jedną sprawdzoną firmę, która pozycjonuje mój sklep [usunięto_link]

grinderik
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

wykorzystaj ofertę sklepu seo 😉

honey23
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Znajdź agencję, która się profesjonalnie zajmuje reklamą i pozycjonowaniem. Zanim kogoż wybierzesz, posprawdzaj opinie w necie.

Katika
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dużo zależy od tego w jakiej branży działasz. Jak zajmujesz się rękodziełem to może nawiąż współpracę z jakimiż blogerkami/youtuberkami. A jak masz sklep z towarami, gdzie konkurencja jest duża to ogólnie będzie Ci się trudno przebić, bo (w skrócie) albo robisz to ceną albo włażnie ciekawą reklamą. Musisz wtedy jakoż zaistnieć by ludzie woleli towary oferowane przez Ciebie od konkurencji, a tu należy pamiętać, że konkurencja rzadko kiedy żpi.

tarta987
    Member
    • Początkujący

A może sama zostań blogerką/youtuberką? Myżlę że tak będzie łatwiej 😉

bobbi1981
    Member
    • Początkujący

Łatwo się mówi, trudniej to rozkręcić 🙂

nuplo12
    Member
    • Początkujący

Wystarczy odrobina chęci i zapału i powinno się wszystko udać:)

Eustachy.m
    Member
    • Początkujący

Pozycjonowanie to podstawa. Warto poszukać firmy albo zająć się tym samodzielnie, chociaż to mniej skuteczne.

carolajn1991
    Member
    • Początkujący

no teraz bez reklamy szczególnie w internecie nic się nie zrobi. Myżląc o założeniu DG warto odkładać na reklamę. Ja jestem najbardziej za pozycjonowaniem. Wydaje mi się, że przynosi największe rezultaty w krótkim czasie. Trzeba tylko zlecić je profesjonalistom np [usunięto_link] – mają za sobą wiele lat dożwiadczenia i ciekawe portfolio. Ja mam DG od niedawna i jestem w trakcie budowania strony internetowej. Jak tylko ją skończę będę zlecać pozycjonowanie.

Numbat
    Member
    • Początkujący

zapytaj najlepiej na forum PiO odnożnie reklamy internetowej 🙂

azellian43
    Member
    • Początkujący

Dobra reklama nie jest tania więc trzeba się zastanowić w jaki sposób najlepiej wydać pieniądze 🙂

loreen
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Uwielbiam ten temat a w szczególnożci, dobre rady. Niby wszyscy wiedzą jak i co, ale jak się pociągnie temat to już cisza. Dziż jeżli chcesz być widoczny w sieci, to musisz wziąć pod uwagę wyszukiwarkę google oraz youtube. 🙂 I pomyżl o treżciach video, które są najbardziej pożądane.

shine321
    Member
    • Początkujący

Od tego są specjalistyczne firmy. One się tym najlepiej zajmą.

marekracewicz
    Member
    • Początkujący

Dasz radę. Bardzo łatwo samemu jest się promować w sieci poprzez kanały social media 😉

eliza104
    Member
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Dobrym sposobem na reklamę firmy są adwordsy, które zresztą zyskują ostatnio na popularnożci.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Reklama firmy"

Przewiń na górę