- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2015 at 00:28
Muszę przyznać, że ofert ciekawa ale co do marketingu w sieci to mam jedną sprawdzoną firmę, która pozycjonuje mój sklep [usunięto_link]
27 kwietnia 2015 at 05:52wykorzystaj ofertę sklepu seo 😉
[usunięto_link]2 maja 2015 at 08:00Znajdź agencję, która się profesjonalnie zajmuje reklamą i pozycjonowaniem. Zanim kogoż wybierzesz, posprawdzaj opinie w necie.
2 maja 2015 at 12:07Dużo zależy od tego w jakiej branży działasz. Jak zajmujesz się rękodziełem to może nawiąż współpracę z jakimiż blogerkami/youtuberkami. A jak masz sklep z towarami, gdzie konkurencja jest duża to ogólnie będzie Ci się trudno przebić, bo (w skrócie) albo robisz to ceną albo włażnie ciekawą reklamą. Musisz wtedy jakoż zaistnieć by ludzie woleli towary oferowane przez Ciebie od konkurencji, a tu należy pamiętać, że konkurencja rzadko kiedy żpi.
[usunięto_link] zastosujesz nie tylko w samochodzie.3 maja 2015 at 16:46A może sama zostań blogerką/youtuberką? Myżlę że tak będzie łatwiej 😉
4 maja 2015 at 12:52Łatwo się mówi, trudniej to rozkręcić 🙂
5 maja 2015 at 06:32Wystarczy odrobina chęci i zapału i powinno się wszystko udać:)
7 maja 2015 at 06:29Pozycjonowanie to podstawa. Warto poszukać firmy albo zająć się tym samodzielnie, chociaż to mniej skuteczne.
8 maja 2015 at 14:22no teraz bez reklamy szczególnie w internecie nic się nie zrobi. Myżląc o założeniu DG warto odkładać na reklamę. Ja jestem najbardziej za pozycjonowaniem. Wydaje mi się, że przynosi największe rezultaty w krótkim czasie. Trzeba tylko zlecić je profesjonalistom np [usunięto_link] – mają za sobą wiele lat dożwiadczenia i ciekawe portfolio. Ja mam DG od niedawna i jestem w trakcie budowania strony internetowej. Jak tylko ją skończę będę zlecać pozycjonowanie.
8 maja 2015 at 19:25zapytaj najlepiej na forum PiO odnożnie reklamy internetowej 🙂
[usunięto_link]11 maja 2015 at 08:44Dobra reklama nie jest tania więc trzeba się zastanowić w jaki sposób najlepiej wydać pieniądze 🙂
11 maja 2015 at 17:50Uwielbiam ten temat a w szczególnożci, dobre rady. Niby wszyscy wiedzą jak i co, ale jak się pociągnie temat to już cisza. Dziż jeżli chcesz być widoczny w sieci, to musisz wziąć pod uwagę wyszukiwarkę google oraz youtube. 🙂 I pomyżl o treżciach video, które są najbardziej pożądane.
31 maja 2015 at 10:16Od tego są specjalistyczne firmy. One się tym najlepiej zajmą.
24 czerwca 2015 at 13:42Dasz radę. Bardzo łatwo samemu jest się promować w sieci poprzez kanały social media 😉
27 lipca 2015 at 12:20Dobrym sposobem na reklamę firmy są adwordsy, które zresztą zyskują ostatnio na popularnożci.
- AutorOdp.