- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 9 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 7 lat, 4 miesi膮ce temu przez
konik_polny_86.
- AutorWpisy
- 4 pa藕dziernika 2015 o 20:40 #10127
Hejka 馃檪
Z g贸ry przepraszam je偶li w z艂ym dziale. Mam problem z powrotem do wagi po ci膮偶y… Stosowa艂am si臋 np. do rady podanych tutaj http://imperium-kobiet.pl/jak-wrocic-do-wagi-po-ciazy.html ale nie daj膮 one 偶adnych rezultat贸w… Czy mog艂yby偶cie mi w tej kwestii doradzi膰?
11 pa藕dziernika 2015 o 12:37 #205367S艂uchaj trzeba 膰wiczy膰, rusza膰 si臋 du偶o anga偶uj膮c jak najwi臋cej mi臋偶ni cia艂a:) Poza tym super spraw膮 偶eby sk贸ra pi臋knie j臋drnie si臋 prezentowa艂a sa masa偶e, nawet w domu mo偶esz si臋 masowa膰 ja odk膮d kupi艂am sobie szczotk臋 do cia艂a (tylko lepiej wybra膰 dobra jako偶ciowo, z naturalnym w艂osiem , ja mam Brsita szczotk臋) masuje si臋 codziennie i pod prysznicem i na tzw. sucho. Super sk贸rze pomagaj膮 takie masa偶e.
22 listopada 2016 o 14:26 #207358Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc-przede wszystkim! nasze ciala przez 9 miesiecy przybraly wiekszych rozmiarow, wiec dajmy im czas na powrot, nie moze to byc juz, teraz. Jak bedziemy mialy zbyt wielka presje, to nie pomoze nam to. Spokojnie, powoli do celu. Dobra dieta, bogata w blonnik i zestaw cwiczen i efekty beda, tylko cierpliwosci 馃檪
19 stycznia 2017 o 20:40 #207561Polecam np zajzec do wszelkich fit mamusiek na instagramie 馃檪 Czesto dziela sie przepisami, poradami jak i sposobami w jakie cwicza 馃檪
22 stycznia 2017 o 19:37 #207569przede wszystkim zacznij je偶膰 po艂ow臋 tego co do tej pory. Zacznij 膰wiczy膰. No i warto te偶 i偶膰 na jakie偶 zabiegi uj臋drniaj膮ce do salonu urody. ja chodz臋 do coco time we Wroc艂awiu i dzi臋ki nim moja sk贸ra praktycznie wr贸ci艂a do stanu przed ci膮偶y
6 wrze艣nia 2018 o 11:29 #209459Hej, ja te偶 mia艂am problem z jakim boryka si臋 wi臋kszo艣膰 kobiet. Powracaj膮ce kilogramy stawa艂y si臋 udr臋k膮. Uda艂o mi si臋 zrzuci膰 par臋 kilo to za chwil臋 jak bumerang wraca艂y.
Jestem po dw贸ch ci膮偶ach, kt贸re pozostawi艂y po sobie pami膮tk臋. Po drugim dziecku uda艂o mi si臋 zrzuci膰 12 kilo w 6 miesi臋cy, utrzymywa艂am wag臋 przez oko艂o 2 lata, a偶 nie wiadomo dlaczego w ci膮gu roku przyty艂am 10 kilo. Dopiero jak zacze艂am codzienni 膰wiczy膰 po 20-40min i odstawi艂am s艂odycze + pieczywo/makarony uda艂o mi si臋 wr贸ci膰 do pierwotnej. Za偶ywa艂am te偶 Biphasic Slim. To odpowiednik znanego adipexu.Zmniejsza uczucie g艂odu, przyspiesza metabolizm daj膮c jednocze艣nie du偶y zastrzyk energii. Troch臋 obawia艂am si臋 tego wszystkiego ale zam贸wi艂am przez internet od Kasi (tel. 739 202 359), kt贸ra wszystko mi powiedzia艂a co i jak. No i efekt jest teraz taki, 偶e po zb臋dnych kilogramach nie ma 艣ladu. Szczerze polecam i powodzenia.12 lutego 2019 o 16:02 #209978No mi powr贸t do figury z przed ci膮偶 troch臋 zaj膮艂. Powiem szczerze, 偶e jeszcze mam nad czym pracowa膰, a min臋艂o ju偶 ponad dwa lata od drugiego porodu. Przede wszystkim to zg艂osi艂am si臋 do kogo艣, kto si臋 zna na pomocy w utracie zb臋dnych kilogram贸w bez ich powrotu. Tak zacz臋艂a si臋 moja przygoda z Diet4u. Okre艣li艂am im sw贸j cel i preferencje, pomogli dobra膰 odpowiedni膮 diet臋. Dzi臋ki nim nauczy艂am si臋 je艣膰 regularnie, zdrowo i pozna艂am super po艂膮czenia smakowe. Od siebie doda艂am ruch na zaj臋ciach fitness i basen, jednak na efekty troszk臋 czeka艂am, nie wszystko mo偶na mie膰 na ju偶. Posi艂ki dalej zamawiam u nich i dla mnie to 艣wietny spos贸b, 偶eby dba膰 o siebie i sw贸j organizm.
27 lutego 2019 o 22:03 #210045Mi troch臋 pomog艂a taka herbatka zio艂owa z zielnika doz.pl. Ale oczywi艣cie zdaj臋 sobie spraw臋 z tego, 偶e to tylko pomocniczo, bo jednak bez diety i 膰wicze艅 si臋 nie ob臋dzie
20 marca 2019 o 08:59 #210127po samym karmieniu piersia duzo zjechalam z wagi, ale dodatkowo jeszcze zaczelam cwiczyc, chodzic duzo na spacery ale tez i jadlam zdrowo. herbaty ziolowe sa tez fajnym rozwiazaniem no asnie te cwiczenia.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.