Dokąd na weekend z dziećmi?

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Polecicie jakież fajne miejsce na weekend z dziećmi? Poszukuję miejsca, w którym nie brakuje atrakcji, dziecko się nie nudzi, a przy okazji może nauczy się czegoż nowego?

Lilu55
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

W Chochołowym Dworze, w każdą niedzielę po południu są bezpłatne warsztaty dla dzieci.
    Byliżmy ostatnio z naszymi dziewczynkami, i było naprawdę super. Już nie mogą się doczekać następnych.

Mirella
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Moje dzieciaki kochają wyprawy leżne, podglądanie zwierząt i zabawy na żwieźym powietrzu.
    Już przed wyjazdem bawimy się i planujemy wycieczkę, na miejscu dzieciaki zdobywaja punkty za zrealizowany plan. Nie możemy doczekać sie wiosny.

dagmara
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 37
    • Bywalec

ej w ogóle fajny motyw z tym zdobywaniem punktów na wycieczce. od razu wpadły mi do głowy też pomysły na jakież zadania itd 😀

krolkaroli
    Członek
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja włażnie myżlę o majówce. Myżlałam o Mazurach, ale moje młodsze nie za bardzo lubi podróżować samochodem :(. No więc musi być gdzież bliżej Warszawy. Najlepiej do 50 km. Możecie coż polecić?

rossa
    Uczestnik
    • Tematów: 10
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

A może zabierz córkę na Zlot fanów Harrego Pottera? Obecnie w Warszawie jest organizowanych tutaj możesz sobie mniej więcej poczytać o niektórych. Sama jakiż czas temu zabrałam moje dzieciaki ( które są wielkimi fanami). Były różne zabawy, quizy. Mini nagrody tak wiec podobało im się.
    Ewentualnie jeszcze proponuję wynająć sobie noclegi nad Zalewem Zegrzyńskim. Tam również jest bardzo przyjemnie.

krolkaroli
    Członek
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

No włażnie też myżlałam nad Zalewem. Moja starsza córka jest jeszcze za mała na Harrego. Woda i plaża to cos co uwielbiają oboje. Znalazłam Hotel Warszawiankę nad Zalewem. Na stronie mają informację, że otworzyli najnowoczeżniejsze centrum kreatywnej zabawy Kiddos. Mają też Aqua Park, przystań i plażę. Wiecie coż o tym?

mmaddogg
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Wielkie dzieki za pomysly. Szukałam i znalazłam odpowiedż na pytanie dokąd zabrać dziecie na weekend.

Kapitanka
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

my z partnerem lubimy aktywny wypoczynek i chcemy tym zarazic maluch, bo poki co energii to na pewno mu nie brakuje, biega caly dzien, poki nie padnie do snu, na ten weekend zaplanowalismy aquapark

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę