- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 g艂osy, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 11 miesi臋cy temu przez
Madziek.
- AutorWpisy
- 14 kwietnia 2007 o 20:14 #1079
馃槬 mam 160 cm wzrostu i wa偶e 55kg i mam budowe tzw grubych ko偶ci! nie zwisaj膮 mi wa艂ki z t艂uszczem tylko ze mam GRUBE nogi 馃檨 poczynaj膮c od pupy a ko艅cz膮c na 艂ydkach:( poradzcie co偶 nie chce 膰wiczy膰 du偶b bo robi膮 mi sie mi臋偶nie a nogi nie wygl膮daj膮 na szczuplejsze:(
29 czerwca 2007 o 10:04 #49336ja tez mialam ten sam problem tylko ze ja wazylam 69kg przy wzroscie 160 i zaczelam robic przysiady codzinnie po 50 do tego lezalam na boku sluchalam muyzyki i podnosilam jedna noge do dory bardzow ysoko i tak 3 serie po 50 razy na jedna noge.i po 2 tyg zauwazylam roznice i nadal to robie ale tak 3 razy wtyg i jest oki
30 czerwca 2007 o 19:42 #49337spr贸buj臋:) dzi臋ki za rade:) pozdro….!!!!
30 czerwca 2007 o 23:00 #49338Jesli masz problem jedynie z mogami, a ogolnie jestes szczupla, moze problem lezy nie w wysilku fizycznym, a w czynnosci komorek. Dzieje sie tak, gdy np sa jakies zaburzenia w odplywie limfy, wtedy dobrze jest udac sie na zabieg drenazu limfatycznego (znakomicie udroznia przewodzenie). Mysle, ze warto rowniez zainwestowac w kosmetyki wspomagajace metabolizm komorkowy, np wyciagi z herbaty czy kawy znane sa ze swoich wlasciwosci pobudzajacych:) Pozdrawiam, mam nadzieje, ze na plazy pokazemy sie w kreacji idalnych cial;)
3 lipca 2007 o 07:29 #49339je偶li naprawde mam problem z przep艂ywem limfy to do jakiego specjalisty mam sie uda膰?? i jaki kosmetyki mam stosowa膰??
3 lipca 2007 o 09:22 #49340Kazdy masazysta robi drenaz limfatyczny, takze osoby zajmujace sie weelness. Polecam! Poszukaj w salonach kosmetycznych. Co do kosmetykow, tzn. nazwy i marki nie podpowiem, bo nie wiem szczerze mowiac, ale o skladzie mowilam wyzej:P Pozdrawaim
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.