nogi nogi…jak je odchudzić???? pomocy!!!!!

• Autor
    Odp.
  • lotka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

😥 mam 160 cm wzrostu i waże 55kg i mam budowe tzw grubych kożci! nie zwisają mi wałki z tłuszczem tylko ze mam GRUBE nogi 🙁 poczynając od pupy a kończąc na łydkach:( poradzcie coż nie chce ćwiczyć dużb bo robią mi sie miężnie a nogi nie wyglądają na szczuplejsze:(

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja tez mialam ten sam problem tylko ze ja wazylam 69kg przy wzroscie 160 i zaczelam robic przysiady codzinnie po 50 do tego lezalam na boku sluchalam muyzyki i podnosilam jedna noge do dory bardzow ysoko i tak 3 serie po 50 razy na jedna noge.i po 2 tyg zauwazylam roznice i nadal to robie ale tak 3 razy wtyg i jest oki

lotka
    Member
    • Początkujący

spróbuję:) dzięki za rade:) pozdro….!!!!

Madziek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Jesli masz problem jedynie z mogami, a ogolnie jestes szczupla, moze problem lezy nie w wysilku fizycznym, a w czynnosci komorek. Dzieje sie tak, gdy np sa jakies zaburzenia w odplywie limfy, wtedy dobrze jest udac sie na zabieg drenazu limfatycznego (znakomicie udroznia przewodzenie). Mysle, ze warto rowniez zainwestowac w kosmetyki wspomagajace metabolizm komorkowy, np wyciagi z herbaty czy kawy znane sa ze swoich wlasciwosci pobudzajacych:) Pozdrawiam, mam nadzieje, ze na plazy pokazemy sie w kreacji idalnych cial;)

lotka
    Member
    • Początkujący

jeżli naprawde mam problem z przepływem limfy to do jakiego specjalisty mam sie udać?? i jaki kosmetyki mam stosować??

Madziek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Kazdy masazysta robi drenaz limfatyczny, takze osoby zajmujace sie weelness. Polecam! Poszukaj w salonach kosmetycznych. Co do kosmetykow, tzn. nazwy i marki nie podpowiem, bo nie wiem szczerze mowiac, ale o skladzie mowilam wyzej:P Pozdrawaim

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nogi nogi…jak je odchudzić???? pomocy!!!!!"

Przewiń na górę