- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2007 at 08:38
Używaj szamponów z witminami B5, B6, PP. Pobudzą one włosy do wzrostu i wzmocnią mieszki włosowe. Podczas mycia masuj skórę. Poprawi to jej ukrwienie i sprawi, że cebulki będą lepiej odżywione.
20 czerwca 2007 at 09:34polecam odzywke vax. naprawde dziala tylko trzeba raz albo dwa razy w tygodniu nalozyc ja na 30 minut
1 lipca 2007 at 04:58Ja polecam jak poprzedniczka wax,super odrzywka…….z domowych sposobów to jeszcze nafta plus olejek rycynowy,pól cytrynki,zółtko wszystko mieszamy na nieumyta głowe smarujemy ,zawijamy do folii i nosimy pól godz……po czy myjemy włosy dwa razy:))
5 lipca 2007 at 07:10Odżywki ok. Ja polecam jeszcze coż niekonwencjonalnego. Podetnij włosy 😯 Spoko zrób to około trzy cztery dni przed pełnią. Będziesz zaskoczona rezultatem… 😀
1 sierpnia 2007 at 18:23ja wiem,ze szybciej wlosy rosna jesli sa podcinane.
Tak samo jak z wlosami na nogach.Obcinajac je,odrastaja szybciej.1 sierpnia 2007 at 21:34Bajki opowiadasz, włosy to martwa tkanka, żywe są tylko mieszki włosowe i tylko na nie można podziałac żeby szybciej tworzyły włos. Jak podcinasz końcówki to czupryna zdrowiej i tyle. Co do włosów na nogach, nie wiem czy zauważyłaż, ale rosną tylko do pewnej długożci, więc to juz zupełna inna bajka :)( no chyba,że masz warkocze na łydkach, to się zdziwie) 😆
26 sierpnia 2007 at 17:17Czeżć
Ja kupilam ostatnio maske PLACENTINOL podobno jest dobra na wszystko i na regenerację po farbowaniu i na wzrost30 czerwca 2008 at 17:29masowanie czaszki i częste czesanie wspiera porost włosów 🙂 polecam 🙂
15 lipca 2008 at 18:09[usunięto_link] wrote:
ja wiem,ze szybciej wlosy rosna jesli sa podcinane.
Tak samo jak z wlosami na nogach.Obcinajac je,odrastaja szybciej.też tak sądzę, dodatkowo jeżli fryzjer potrafi je podciąć podbno jest różnica 🙄
Moja Mamusia zawsze powtarza że jak wredna baba podcina ci włosy to nie bedą rosły 🙄 … niektórzy wierzą w przesądy 😀
26 lipca 2008 at 07:21Polecam również Seboradin Lotion dostępny tylko w aptece! Wystarczy nim masować skórę głowy. Można go stosować chyba codziennie.
30 lipca 2008 at 07:41tez polecam Seboradin, badz wcierki z czarna rzepą
30 lipca 2008 at 08:55A ja polecam jakis fajny zestaw witamin i skladnikow odzywczych w tabletkach.Dobre sa zwłaszcza te z wyciagiem ze skrzypu.Mozna zapytac w aptece i wybrac sobie takie,które oprocz włosów podziałaja tez korzystnie na skore i paznokcie 🙂
30 lipca 2008 at 10:03najlepiej działac wew i zew na włosy
19 września 2008 at 07:43a co zrobić żeby nawilżyć włosy ?? stosowałam już różne odżywki,ale jak na razie nie trafiłam na taką, z której byłabym naprawdę zadowolona.Może coż doradzicie?? 🙂
19 września 2008 at 08:26stosowalas kiedys siemie lniane? trzeba to zagotowac i te „gluty” wlosyz na wlosy, pozniej zmyc 🙂
- AutorOdp.