- AutorOdp.
- 19 maja 2007 at 20:50
@Ania987 wrote:
Witam moje drogie Panie 馃檪
Mam do sprzedania orginalne futro z tygrysa.
Futro za艂o偶one tylko kilka razy.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Moda na futra powraca, serdecznie zach臋cam.Ja nie jestem za futrami! To straszne, nawet jak by powr贸ci艂a moda na futra w 偶yciu bym tego nie za艂o偶y艂a! W og贸le jak tak mo偶na?? Ehhh
10 sierpnia 2007 at 12:21Ja te偶 w 偶yciu nie za艂o偶臋 futra… Fuj 馃槬
10 sierpnia 2007 at 12:37Moda na futra wci膮偶 istnieje w偶r贸d pewnego kr臋gu osob. Ale watpie 偶eby po tych wszystkich walkach r贸znych organizacji, kt贸re sa na anty takiej modzie, noszenie futer raptownie zrobilo si臋 cacy. Z roku na rok coraz bardziej si臋 z tym walczy i z osobami, ktore je nosza.
Nie ukrywam jednak, ze futra s膮 intryguj膮ce i pi臋kne. Sztuczne natomiast mog膮 by膰 tak samo 偶liczne, a w dodatku nie smierdzace 馃榾 Bo prawdziwe futra na ogol jednak troszk臋 smierdza.
Ja futrom ze zwierz膮t m贸wi臋 NIE!15 sierpnia 2007 at 19:48ja te偶 jestem przeciwniczk膮 futer (naturalnych)
nie wiem jak mozna wk艂膮da膰 na siebie martwe zwierz臋.
poza tym w og贸le mi si臋 futra nie podobaj膮, jak dla mnie to taki 偶mieszny str贸j troch臋 …dlatego nie kupuje r贸wnie偶 sk贸rzanych but贸w/torebek
16 sierpnia 2007 at 13:01O nie!Futra to cos,co nigdy nie znajdzie si臋 w mojej garderobie!S膮 brzydkie,wielkie i co najwazniejsze kosztowa艂y 偶ycie biednych zwierz膮t.W zyciu tego nie za艂o偶臋!
16 sierpnia 2007 at 14:47@Onione wrote:
Zdar艂abym sk贸r臋 z pind, kt贸rev stroj膮 sie w futra. 馃槨
O tak. 馃槙 Co偶 potwornego.
20 sierpnia 2007 at 13:27Mi sie futra wogole nie podobaja….
3 pa藕dziernika 2007 at 09:12futrom m贸wi臋 stanowcze NIEEEE, nigdyyyy!!!!!! a osoby kt贸re je nosz膮 s膮 bezduszne
- AutorOdp.