• Autor
    Odp.
  • eRozkosz_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

To prawda,chorobliwa zazdrożć nie prowadzi absolutnie do niczego,a wręcz przeciwnie- potrafi zniszczyć każde,nawet najwspanialsze uczucie wiec staraj się tego unikać. Jeżeli sytuacja jest kryzysowa to ze względu na dzieci możesz dać mężowi wybór,ale jeżli długo zwleka to zły znak i nie wiem czy taki facet jest godny zaufania.

tramka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 43
    • Bywalec

A czy on się przypadkiem z Tobą nie drażni? Celowo mówi takie rzeczy, że mu się podoba, zastanawia się jaka jest w łóżku, żeby wzbudzić w Tobie zazdrożć? I cieszy się, jak Ty się denerwujesz? Wiem, to też nie najlepiej by o nim żwiadczyło, ale też miała kiedyż chłopaka, który celowo wzbudzał we mnie zazdrożć. Był wierny, nie zrobiłby niczego, co mogłoby mnie skrzywdzić, ale często gadał różne rzeczy, żeby mnie tylko zdenerwować – myżlał, że to zabawne. Ale z drugiej strony, jeżli u Ciebie to już 2 lata się ciągnie, to nie wiem… Taka fascynacja inną kobietą, zwłaszcza w pracy, która jest jego podwładną, może się różnie skończyć… Zwłaszcza, że wiemy jacy faceci są… Lekka pokusa, kilka użmieszków z jej strony, pogłaskanie po ramieniu, krótka spódniczka i facet zapomina o żonie i rodzinie. Na szczężcie nie wszyscy tacy są, a skoro Ty ze swoim jesteż już 13 lat, to myżlę, że dobrze wybrałaż i jednak możesz przesadzać. Ja też mam nadzieję, że w końcu trafiłam na tego jedynego, długi czas trafiałam na krętaczy i żciemniaczy, teraz jestem z mężczyzną poznanym przez mydwoje, wygląda na to, że w końcu mi się p*****ężciło. Swoją drogą to ciekawa próba dla Twojego męża może być: czy wytrwa wiernie w związku przy tej młodej sekretarce, zwycięży miłożć czy pokusa? Życzę tego pierwszego oczywiżcie!

monia86
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Im bardziej zaciska się komuż pętlę na szyi tym szybciej ktoż ucieknie.

nohhor
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Myżlę, że warto postarać się choć trochę złapać dystans do tej sytuacji. Pamiętaj o tym, że to tylko słowa, nie czyny. Zastanów się, czemu Twój mąż mówi takie rzeczy? Może Was związek wymaga jakież zmiany?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jestem chora z zazdrożci"

Przewiń na górę