- AutorOdp.
- 28 maja 2007 at 21:06
jakies sugestie co do pozycji na pierwszy raz dla poczatkujacych ?:) ciekawe historie ? 馃檪
29 maja 2007 at 05:59ja tam ma艂o co pami臋tam…
ale wiem jedno byli偶my twarz膮 do siebie i ja go noga – kolanem kierowa艂am tzn by nie wszed艂 zbyt szybko 馃檪29 maja 2007 at 15:35[usuni臋to_link] wrote:
ja tam ma艂o co pami臋tam…
ale wiem jedno byli偶my twarz膮 do siebie i ja go noga – kolanem kierowa艂am tzn by nie wszed艂 zbyt szybko 馃檪馃槸 aaa jak ??
U mnie by艂o normalnie klasycznie, potem jak ju偶 si臋 oswoili偶my dotar艂o do nas , 偶e to ju偶 , to zacz臋li偶my szale膰 z pozycjami!
29 maja 2007 at 16:29Ja klasycznie mialam lekkiego stracha i bylam spieta ,w zwiazku z czym moj tygrys nie mogl we mnei wejsc.:/ No wiec chwilka byla przerwy i po kilku minutach znowu rzucilismy sie na siebie w ostremnamietne pieszczoty jak dwa kociaki 馃槼 馃槢 iii…..stalo sie:D! A jak?Usiadlam na niego ,czyli pozycja na jezdza(do dzis moja ulubiona,bo to ja na gorze ejstem i dominuje 馃榾 馃槼 ). Jak juz bylo po.. to sie tak ucieszylam,ze dalej zmienialismy pozycje i moj mis PADL ze zmeczenia po 3 razach wystrzalu 馃槼 馃槅 Biedaczek…:P 馃槢 hihi 馃槈
29 maja 2007 at 16:44[usuni臋to_link] wrote:
Ja klasycznie mialam lekkiego stracha i bylam spieta ,w zwiazku z czym moj tygrys nie mogl we mnei wejsc.:/ No wiec chwilka byla przerwy i po kilku minutach znowu rzucilismy sie na siebie w ostremnamietne pieszczoty jak dwa kociaki 馃槼 馃槢 iii…..stalo sie:D! A jak?Usiadlam na niego ,czyli pozycja na jezdza(do dzis moja ulubiona,bo to ja na gorze ejstem i dominuje 馃榾 馃槼 ). Jak juz bylo po.. to sie tak ucieszylam,ze dalej zmienialismy pozycje i moj mis PADL ze zmeczenia po 3 razach wystrzalu 馃槼 馃槅 Biedaczek…:P 馃槢 hihi 馃槈
No i Tigerka wym臋czy艂a Tygrysa 馃檪 馃榾
29 maja 2007 at 16:57:):)
29 maja 2007 at 17:00@peronowa mysz wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
ja tam ma艂o co pami臋tam…
ale wiem jedno byli偶my twarz膮 do siebie i ja go noga – kolanem kierowa艂am tzn by nie wszed艂 zbyt szybko 馃檪馃槸 aaa jak ??
U mnie by艂o normalnie klasycznie, potem jak ju偶 si臋 oswoili偶my dotar艂o do nas , 偶e to ju偶 , to zacz臋li偶my szale膰 z pozycjami!
jak ? le偶eli偶my na boku przodem do siebie jak dobrze pami臋tam… i tak jako偶 nam wysz艂o… 馃檪
tigerka
nasza tez taka by艂a…29 maja 2007 at 19:28Jako偶 sobie tego wyobrazi膰 nie mog臋!
29 maja 2007 at 20:16hehe…. no taka mieli偶my wtedy fantazje… 馃檪
2 czerwca 2007 at 14:10Klinicznie to zalecaja hi hi aby kobieta mia艂a pod ty艂kiem poduszk臋 i nogi na ramionach partnera bo defloracja trwa moment i b贸l nie jest tak silny – partner 艂atwo wchodzi… wszystko tak na prawd臋 zale偶y od tego czy jestes mocno nawil偶ona/ czyt. podniecona…. nie 偶a艂ujcie sobie czasu na poznawanie cia艂a, zacznijcie od pieszczot, bawcie si臋 tak d艂ugo abys z podniecenia a nie ze strachu chcia艂a miec to za sob膮- wtedy nawet nie poczujesz b贸lu a sam膮 przyjemno偶膰… je偶li masz problemy z nawil偶eniem polecam 偶el intymny Femina do kupienia w aptece, chyba ok. 20z艂 jest bezbarwny i bezzapachowy, warto u偶yc przy pierwszym razie bo nie b臋dzie bole膰 馃檪 Mi艂ej zabawy
13 czerwca 2007 at 08:01[usuni臋to_link]@ wrote:
Klinicznie to zalecaja hi hi aby kobieta mia艂a pod ty艂kiem poduszk臋 i nogi na ramionach partnera bo defloracja trwa moment i b贸l nie jest tak silny – partner 艂atwo wchodzi… wszystko tak na prawd臋 zale偶y od tego czy jestes mocno nawil偶ona/ czyt. podniecona…. nie 偶a艂ujcie sobie czasu na poznawanie cia艂a, zacznijcie od pieszczot, bawcie si臋 tak d艂ugo abys z podniecenia a nie ze strachu chcia艂a miec to za sob膮- wtedy nawet nie poczujesz b贸lu a sam膮 przyjemno偶膰… je偶li masz problemy z nawil偶eniem polecam 偶el intymny Femina do kupienia w aptece, chyba ok. 20z艂 jest bezbarwny i bezzapachowy, warto u偶yc przy pierwszym razie bo nie b臋dzie bole膰 馃檪 Mi艂ej zabawy
Dokladnie lisiaczek ma racje!Jestem tego samego zdania.Hehe teraz to moge tak pisac a jak ja sie balam tak chyba zadna sie nie bala pierwszego razu hihi 馃槅 :)))))
Pozdro 馃槈
- AutorOdp.