- AutorOdp.
- 1 czerwca 2007 at 20:45
Macie jakas piosenke ktora wam sie kojazy z czyms milym? 馃檪
Ja uwielbiam Erica Claptona- Wonderful tonight – siedzialam wtedy z moim facetem w samochodzie w nocy w srodku jakiejs polnej drogi i powiedzial mi pierwszy raz ze mnie kocha 馃檪
Bardzo milo wspominam tez Nelly&Kelly-Dilemma tanczylam do tej piosenki w nocy na pomoscie nad jeziorem 馃檪 Swiatlo ogniska, z daleka slychac Dilemma i tylko my na pomoscie… 馃檪
A jak tam wasze wspomnienia? 馃檪
1 czerwca 2007 at 21:12U mnie jest to piosenka Nightwisha – Nemo …
2 czerwca 2007 at 13:18Ja rozmarzam sie s艂uchajac sciezki d藕wiekowej z filmu „Ostatni Mohikanin”…
a…. i jest jeszcze „I’ll be missing You” Puff Daddy i Faith Evans..A od dw贸ch dni za spraw膮 Takiego Jednego 馃槈 slucham starych przeboj贸w, kt贸re s艂ucha艂y nasze matki, ojcowie, dziadkowie itp.
One maj膮 ten niepowtarzalny klimat… 馃檪2 czerwca 2007 at 14:11Iga ja z moim facetem uwielbiamy stare kawalki 馃檪 zawsze w samochodzie puszczamy stare plyty i droga jest o wiele milsza 馃檪
2 czerwca 2007 at 17:22malinka to 艂膮dne wspomnienia masz 馃槈 az sie rozmarzy艂am… ;D hmmm mi si臋 kojarzy piosenka disco polo z koloniami w portugalii
straci艂as cnote – toples
i jeszcze jedna boys – figo fago 馃槈
ahh wspania艂e nuty ;D3 czerwca 2007 at 13:20Uwa偶am,偶e nie ma to jak stare kawa艂ki 馃榾 A je偶li chodzi o jaki偶 utw贸r kt贸ry mi si臋 mi艂o kojarzy…hmmm…na pewno „November rain” Guns’n’Roses oraz „Pami臋tam Ciebie z tamtych lat” Krzysia Krawczyka.Ten drugi utw贸r kojarzy mi si臋 z Ustroniem,domkiem nr 6 i wykonaniem a’capella tego偶 utworu,na tarasie,o 12 w nocy(wersja na ca艂e gard艂o 馃槅 )
3 czerwca 2007 at 14:55Mam nadzieje, 偶e chodzi o mi艂e wspomnienia 馃槈
W takim razie:
[usuni臋to_link]
Mi艂ego ods艂uchu 馃槈3 czerwca 2007 at 15:47Pamietam te偶 kawa艂ek „Hej, hej Soko艂y..” wykonywany podczas St贸dni贸wki, przez jednego z towarzyszy kole偶anki z klasy…po (niejednym) kieliszku…heh 馃槢
Nom… reszta za艂ogi te偶 nie藕le po藕dziera艂a gard艂a.. To by艂o wykonanie na miar臋….hmmm….przysz艂ych mat贸rzyst贸w.. 馃槈
Ach…te wspomnienia…. 馃檪4 czerwca 2007 at 13:41Edyty Bartosiewicz piosenki jej zawsze przypominaja jakies dobre wspomnienia…… „Hej za rok matura” oj na tym to g艂osu nie mog艂am wydobyc z siebie na drugi dzien… a uwielbiam muzyczke z filmu Requiem For A Dream pt Summer Overture zawsze 艂ezka lecii 馃檨 ale co do wspomnien typu pierwszy poca艂unek to nie by艂o zadnej piosenki bo ca艂owa艂am sie na klatce schodowej tylko skrzypiace drzwi..hm.. moze jeszcze Myslovitz jego koncerty sa boskiie wtedy Tomek mnie z艂apa艂 za reke i powiedzia艂 ze chce ze mna przejsc ca艂yswoje zycie z usmiechem na twarzy.. 馃槅 馃槅 Red Hot Chili Peppers dosta艂am p艂yte od mojej mi艂osci z dziecinstwa ah pisa艂abym i pisa艂a tak 馃檪
4 czerwca 2007 at 14:27piosenka forever young
jest nagrana na wstepie kasety ze studniowki gdy pokazani sa wszyscy z klasy. wspomnienia z liceum, studniowka, moj byly chlopak z ktorym bylismy pierwsza para prowadzaca uklad poloneza
sean paul kojarzy mi sie ze wspanialym pierwszym razem z moim ukochanym mezem, ktory mi pokazal ze sex moze byc przyjemny
4 czerwca 2007 at 14:57forever young – alphavillu ??
Je偶li tak to te偶 mam z ni膮 pi臋kne wspomnienia.
4 czerwca 2007 at 15:02@peronowa mysz wrote:
forever young – alphavillu ??
tak
4 czerwca 2007 at 21:04„Czy slyszysz, kocham Cie?” – pierwszy raz powiedzial mi ze kocha 馃檪
Budka Suflera – „Za horyzontem wielka korona g贸r…..”, nie pami臋tam tytu艂u dokladnie 馃槈 ale to jego ulubiona pisoenka i zawsze bedzie mi sie z nim kojarzyc 馃榾
4 czerwca 2007 at 21:21„Toxic” rzecz jasna,kojarzy mi si臋 z uk艂adem tanecznym,kt贸ry powsta艂 na jednej z suto zakrapianych imprez(„muzyka beznadziejna,chodzmy wi臋c z nud贸w zrobic z siebie idiotki na parkiecie”),a p贸藕niej zosta艂 wykorzystany do naszego popisu tanecznego w liceum,kiedy to ka偶da klasa mia艂a swoje 20 min na akademii… 馃榾 z tego uk艂adu wspominam mi艂o jeszcze „Material girl”,”Rollin’ „, „I love rock’n’roll” , „Lady marmolade”… 馃榾 no i jeszcze”Tal vez ” Rickiego Martina z czas贸w licealnych mi艂o偶ci… 馃榾 „Daj mi t臋 noc” z naszej Wielkiej 18-stki… ehhh,cz艂owiek nie zna艂 umiaru,ale to by艂y niez艂e czasy 馃榾
- AutorOdp.