- AutorOdp.
- 30 czerwca 2008 at 12:58
a mi si臋 wydawa艂o 偶e mam such膮 sk贸r臋, posz艂am na specjalne badanie do salonu kosmetycznego i us艂ysza艂am, ze tyko z wierzchu jest sucha i 偶e pewnie du偶o pij臋, bo pod nask贸rkiem jest dobrze nawil偶ona 馃檪 nie zmienia to jednak faktu, 偶e mam uczucie suchej i 偶ci膮gni臋tej sk贸ry po basenie np, albo prysznicu.
24 wrze艣nia 2018 at 13:20Krem witaminowy HB powinien si臋 sprawdzi膰. Dopilnujcie jedynie podstawowej, systematycznej piel臋gnacji, a wtedy na bank uzyskacie zak艂adane cele. Tak naprawd臋 chodzi w tym wszystkim o absolutne podstawy i tyle.
4 marca 2019 at 15:00ojojoj, mechaniczny tak cz臋to? lepiej wziac pod uwage piling enzymatyczny ;p do tego mo偶e sp贸jrz co masz dok艂adnie w sk艂adzie swoich kosmetyk贸w i staraj si臋 j膮 nawil偶ac hydrolatami. ja ostatnio te偶 mam problem i pr贸buj臋 si臋 pozby膰 zmarszczek, wi臋c wiem jak boli sucha sk贸ra ;/
25 lipca 2019 at 11:50Przy suchej sk贸rze (a w艂a艣ciwie przy ka偶dej dolegliwo艣ci) lepiej zapobiega膰 ni偶 leczy膰. Nale偶y pilnowa膰 si臋 z piciem wody, a mianowicie wypija膰 jej 2 litry dziennie. Wa偶ne tutaj jest aby nie pi膰 jej za szybko, a ma艂ymi 艂ykami. Wiele os贸b wypija duszkiem p贸艂 litra i jest zdziwiona, 偶e nic to nie zmienia – nic dziwnego, ca艂a woda przeleci przez organizm.
10 pa藕dziernika 2019 at 15:11U mnie fajnie si臋 sprawdza koncentrat balsamu hydrain 3 z dermedic. Nawil偶a i nawadnia sk贸r臋, delikatny, bezpieczny i co wa偶niejsze, nie zostawia t艂ustych 艣lad贸w.
2 grudnia 2019 at 21:07Ja stosuj臋 kosmetyki serii Atopis z Novaclear i jestem z nich zadowolona. 艁adnie nawil偶aj膮 i wyg艂adzaj膮 cer臋 a przy tym 艂agodz膮 podra偶nienia i odpowiednio chroni膮 cer臋;)
15 lipca 2020 at 11:48Tez mialam problem suchej sk贸ry i wiele kosmetykow przetestowalam. Pomogl mi dopiero krem i serum nawilzajace z serii vegan muesli z bielendy
5 lutego 2021 at 21:55Moja sk贸ra jest sucha, ale w okresie zimowym staje si臋 wr臋cz przesuszona. Bardzo dobrze sprawdza si臋 u mnie wtedy dexeryl do mycia i krem do smarowania. Stosuj臋 regularnie i widz臋 ju偶 efekty.聽 Sk贸ra jest bardzo dobrze nawil偶ona.
14 sierpnia 2024 at 15:00Warto zastosowa膰 serum! S艂ysza艂am, 偶e skin 79 ma dobr膮 ofert臋!
- AutorOdp.