JAK ZROBIC TAKIE COS?? :D:D:D:D BLAGAM O POMOC:P

• Autor
    Odp.
  • Gabriele5o5
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej;] mam pytanie…. czy ktos madry wie moze, jak zrobic takie jak tu [usuni臋to_link]
    mniej wiecej loki?? Jesli ktos ma pomysl to blagam o podpowiedz, bo albo ja mam beznadziejne wlosy albo jestem glupia:P w zaden sposob mi to nie wychodzi;/ 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙

Gabriele5o5
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

nie ma co!! dzieki za pomoc 馃檨 馃檨 馃檨 馃檨 馃檨

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmm…. mo偶e nie ma tu nikogo m膮drego,a mo偶e nikt nie wie jak to zrobic 馃槈
    Wg mnie w艂osy trzeba nawin膮c na grube wa艂ki,a po zci膮gni臋ciu u艂ozyc je palcami i ju偶 馃榾

Gabriele5o5
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

No wlasnie i mnie sie tez nie udaje:( dzieki Warn Girl za zainteresowanie;] musze przyznac ze na walki nie probowalam 馃槈 A Tobie Lola jakby sie kiedys jednak udalo taka fryzurke zrobic to bardzo prosze o informacje jak 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾

dan024
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja tez mialam ten sam problem co ty,i wiesz co walki sa dobre,a zrobilam tak po umyciu wlosow troche osuszylam prawie suche byly potem nawinelam na walki nastepnie spryskalam lakierem firmy palette jest bardzo dobry do tego rodzaju fryzury wloski byly super nie moglam sie na siebie napatrzec jak lalka wygladalam.a co najlepsze tryzmalo mi sie przezkilka dni potem mialam takie lekkie fale fajnie i tak romantycznie a ztgeo co wiem faceci lubia loki,a przynajmniej mojemu mezczyznie sie podobaly:):):):)

bea88
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hmmm to jest kwestia g艂ownie dobrego ci臋cia. Je偶li nie masz stopniowanych (tudzie偶 „cieniowanych”) w艂osk贸w to bardzo trudno b臋dzie Ci stworzyc taki efekt. Przyznam si臋, 偶e tez czesto probowalam na swoich dlugich wlosach – lok贸wka nie daje takiego efektu a na wa艂kach fryzurka szybko sie rozwala (dlugie wlosy maj膮 to do siebie, ze s膮 dosc „ci臋zkie”). Polaz艂am do fryzjerki i dzi臋ki dosc radykalnemu stopniowaniu podobny efekt udaje mi si臋 uzyskac tylko dzi臋ki suszarce, odrobinie zelu do wloskow i okr膮glej szczotce (o dosc) duzej srednicy. Powodzenia;)

edric
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

polecam dobrego fryzjera 馃槢

Gabriele5o5
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

dziekuje bardzo:) na walki faktycznie wyszlo ale nie az tak super ale podkrecilam suszarka i szczotka o grubej srednicy i efekt doskonaly!! 馃榾 nie moglam sie nadziwic ze to trakie proste!! 8) dzieki jeszcze raz dziewczyny;*

maljoanna
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja tak膮 fryzure zrobi艂abym tak:
    1.umy艂a w艂oszy szamponem dodaj膮cym obj臋to偶膰 np.sunsilk
    2.na艂o偶y艂a od偶ywke-krem dodaj膮cy obj臋to偶膰 w艂os膮 cienkim tez sunsilk(do spukiwania)
    3.Wytar艂a r臋cznikiem w艂osy wtar艂a we w艂osy pianke r贸wniez mo偶e by膰 sunsilk
    4.rozczesa艂a w艂osy
    5.podsyszy艂a w艂osy suszark膮 z nsadk膮 (unios艂a je delikatnie do g贸r u nasady)
    6.Nakr臋ci艂a w艂osy na du偶e wa艂ki mog膮 by膰 takie zwykonane z materia艂u rzepowego.
    7.Spryska艂a lekko g艂owe liotonem do uk艂adania w艂os贸w fajny jest Joanny(dost臋py w sklepach fryzjerskich)
    8.Trzyma艂a wa艂ki na g艂owie 3-4 h
    Nast臋pnie o zdj臋ciu wa艂k贸w rozdzieli艂a wlozy palcami i spryska艂a lekko lakierem
    My偶le ze efekt powinien by膰 satysfakcjonuj膮cy…

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

a ja to robi臋 wgniataj膮c we w艂osy od偶ywk臋 nivea flexible curls, mam naturalne fale i po tym kosmetyku w艂osy maj膮 艂adny skr臋t i sa g艂adkie i b艂yszcz膮ce

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " JAK ZROBIC TAKIE COS?? :D:D:D:D BLAGAM O POMOC:P"

Przewi艅 na g贸r臋