Zatrzymać go.. przypomnieć

• Autor
    Odp.
  • Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Witam. Mam problem,w którym mam nadzieje ktoż mi pomoże.
    Po dwuletnim związku ( dwa lata minely by 30 biezącego miesiąca ). Dzisiaj spotykamy się po raz ostatni. Od paru miesięcy zaczęło się między nami psuć.Wiele nieporozumień, niedomówień, kłótni i jeszcze więcej zazdrożći, mało spędzanego czasu ze sobą . ( A wszystko przez to,że u mojego kochanego pojawiła się praca i studia daleko ode mnie) Az wkońcu powiedział,,że ma dożć. Że mnie kocha,ale nie może być ze mną skoro jest jak jest. Nie teraz.
    A ja . Kiedy zrozumiałam,że tracę go na zawsze, że nie będzie już mnie przytulał itd. Poczułam się jakby spadł na mnie meteoryt.Chodzę i płaczę ale sama przed sobą udaję,że jest wszystko ok, że się pozbieram…

No więc nieoficjalnie rozstaliżmy się już w poniedziałek, jednakże dzisiaj mamy zrobić to sobie prosto w oczy …
    On ciągle mówi, o tym,że się kłócimy,gniewamy,że jesteżmy zazdrożni ( raczej ja ) o wszystko, ale nigdy nie wspomina o tych miłych chwilach, o tym czasie,kiedy byliżmy ze sobą naprawdę szczężliwi….

– To jego i mój pierwszy taki poważny związek.
    – Oboje współżyliżmy ze sobą po raz pierwszy.
    – Planowaliżmy wspólne życie, już na zawsze – rodziny nas zaakceptowały i nie wyobrażają sobie,że nie będziemy już razem – JA TEŻ ! :(.

Jaka tu prożba do was…
    Chciałabym, mu przypomnieć jak kiedyż było nam dobrze,ze mogłoby być tak jeszcze, ale nie wiem w jaki sposób…

Wiem,że na pewno poproszę go,by zamknął oczy i przypomniał sobie jeden z sczężliwych dni, jak spędziliżmy razem. Jacy byliżmy wtedy szczężliwi.
    Ale obawiam się,ze to nie pomożę…. pomocy !
    Jak mu użwiadomić,że mogłoby być jeszcze tak jak było wczeżniej?
    Ja bardzo chce sie zmienić. DLA NIEGO.

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

On najprawdopodobniej ma drugą, tam gdzie studiuje. Trudno powiedzieć na ile poważny jest to związek, ale jakiż jest na pewno. Wbrew pozorom faceci dużo łatwiej znoszą związki na odległożć i potrafią pielęgnować uczucie. Ale tu myżlę, że zamknął Cię już w przeszłożci. Owszem, nadal czuje sentyment, ale nie jesteż już jego priorytetem. Nie walcz. Nie warto.[/img]

emotional_woman
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Mialam podobną sytuacje.
    Mój pierwszy mężczyzna (na poważnie), pierwszy sex, i wogle pierwsza milosc zycia ;D ……….
    gdy po 1,5 roku zerwał, plakalam codziennie.
    ale go odzyskalam, bo wrocil do mnie.
    nie mial nikogo innego, nie planowal nawet.
    i jestesmy razem do dziż 🙂

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

to po co sie rozchodzil? po co to było?

emotional_woman
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 15
    • Bywalec

to jest dożć prywatna i trudna sprawa, dlaczego to zrobil.
    Najważniejsze ze teraz mowi ze to byl bląd i ze nie zerwalby teraz z tego powodu. wybaczylam, bo czego nie robi sie z milosci 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zatrzymać go.. przypomnieć"

Przewiń na górę