Auto dla du偶ej rodzinki ?

Wy艣wietlanie 9 wpis贸w - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    eBoska
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Audi ostatnimi czasy maja wedlug mnie jedna z ladniejszych linii choc mialabym objekcje co do srodka sama nie jestem zwolennikiem tej marki ale chyba nie mozna na nie zlego slowa powiedziec poki co….moje rodzinne auto to ma tylko dwa fotele 馃槈

Anonymous
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Je偶li macie 偶rodki to najbezpieczniejsze ,albo przynajmniej jedne z najbezpieczniejszych s膮 auta marki volvo.

Tu przejrzysz ofert臋:
    http://media.volvo.pl/pr/99314/volvo-ujawnia-ceny-xc60-najbezpieczniejszego-modelu-w-historii-firmy

Przy oznaczeniach aut masz zdj臋cia i opis.

monika22
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

my juz nied艂ugo bedziemy zmienia膰 autko z passata b4 na renault espace.jest odpowiedni dla wiekszej rodzinki,tym bardziej ze my duuuu偶o je藕dzimy,wiec przyda nam sie dodatkowa przestrze艅 w aucie.

a tak wygl膮da to autko:

hard-man
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

autobus 馃槅

Idealna
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Tylko t4 i najlepiej multivan 馃檪 :ok:

ciotka_waliwandrova
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Polonez, mo偶e jaki偶 Polonez kombi. To dobre samochody, sami je藕dzili偶my i je藕dzimy Polonezem. Nied艂ugo mo偶e kupimy co偶 zachodniego, mo偶e jakiego偶 Mercedesa beczke.

pozdrawiam

seniorentity
    Uczestnik
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Odpowied藕 zosta艂a zg艂oszona za nieprawid艂ow膮 tre艣膰.

Dwa fotele w rodzinnym aucie to brzmi jak niez艂a zabawa! Ale fakt, nowe Audi na zewn膮trz wygl膮daj膮 艣wietnie, cho膰 te b艂yszcz膮ce ekrany w 艣rodku nie ka偶demu pasuj膮 strasznie wida膰 na nich ka偶dy palec i kurz. U mnie z kolei podej艣cie by艂o czysto praktyczne i zamiast sportowych linii postawi艂em na miejskiego crossovera. Ostatnio nawet szuka艂em fajnych akcesori贸w i zamawia艂em dywaniki dopasowane idealnie pod pod艂og臋 https://evatopcar.pl/chery/tiggo-4/ , bo przy rodzinie i dzieciach utrzymanie czysto艣ci w takim aucie to podstawa. Ka偶dy wybiera to, co lubi jedni styl i dwa miejsca, inni przestrze艅 i wygod臋.

kavicay8
    Uczestnik
    • Pocz膮tkuj膮cy

Z tymi ekranami w nowych autach to szczera prawda, wygl膮daj膮 fajnie tylko w salonie, a potem non stop trzeba to wyciera膰. Dla rodziny crossover to jednak najlepsza opcja, wygoda wygrywa ze sportem. Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 za Pa艅stwa rekomendacj臋.

seniorentity
    Uczestnik
    • Pocz膮tkuj膮cy

Zgadzam si臋 z ka偶dym s艂owem, ciesz臋 si臋, 偶e mog艂em pom贸c!

Wy艣wietlanie 9 wpis贸w - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋