- AutorOdp.
- 30 lipca 2007 at 08:08
No wlasnie jak zwalczyc te czerwone kropki podczas golenia??Dodam ,ze gole sie zyletkami,bo maszynek nie moge uzywac,gdyz mam duzo pieprzykow ,jeden nawet ciut wiekszy na lewj nodze wiec nie moge podraznic tego wrecz nie wolno!Poradzcie mi jakie kremy,czy cos moze pomoc zwalczyc te kropki zaraz po swiezo skonczonym goleniu nog ok?Bede wdzieczna! 😀
30 lipca 2007 at 10:50a jak cze4sto sie golisz? bo to ma też znacxzenie jak bedziesz się goliła codziennie to one będa ajika np dwa razy w tygodniu to one znikną
30 lipca 2007 at 10:54no gole 2 razy w tygodniu i fakt jest ich mniej,mniej podraznien ale nadl sa i trzymaja zaraz po ogoleniu przez caly dzien i mnie to denerwuje. 😕 Ale mam problemy co nie?hihi 😉 😆
30 lipca 2007 at 11:48Ja mysle ze to kwestia dobrego doboru pianki do golenia czy innego kosmetyku…
30 lipca 2007 at 12:37[usunięto_link] wrote:
Ja mysle ze to kwestia dobrego doboru pianki do golenia czy innego kosmetyku…
Yhm.. a jaki kosmetyk Misia bys mi polecila?? 🙄
30 lipca 2007 at 12:50o kurcze no u mnie to taka sprawa jest ze ja podbieram pianke gillet meska mojego chlopaka i jest ok, ale ja nie wiem czy dla wszystkjch wyszlo by to na dobre hehe
30 lipca 2007 at 15:41[usunięto_link] wrote:
o kurcze no u mnie to taka sprawa jest ze ja podbieram pianke gillet meska mojego chlopaka i jest ok, ale ja nie wiem czy dla wszystkjch wyszlo by to na dobre hehe
O kurcze ❗ Wlasnie mi sie przypomnialo ze kiedys kilka lat temu pozyczylam od ojca pianke gillete, bo moja sie skonczyla. Ogolilam sie, luz. Tylko przez caly dzien pachnialam ta pianka,MĘSKA pianka 😉 Tak glupio troche … 😆
Myżle Tigerko ze powinnas sprobowac pianki Gillete ale DAMSKIEJ na wszelki wypadek hihi 😉 Jest na prawde rewelacyjna.
Masz tu link , gdzie mozesz sobie sprawdzic recernzje dziewczyn na temat wszystkich kosmetykow w roznych dzialach.Czesto tam zagladam, gdy mam zamiar kupic cos pierwwszy raz.
[usunięto_link]5 sierpnia 2007 at 18:30Ja bym Ci polecila jakiż krem do depilacji zamaiast golenia, nie bedzie kropek i podrazniania pieprzykow
7 sierpnia 2007 at 21:38Słuchajcie.Chcę od jutra zacząć golić nogi.A mam pytanie.Czy można zamiast tych kremów co używacie przed depilacja można je zastąpić mydłem? Pachy tak gole i wyglądają żwietnie jakbym nigdy w życiu włosków nie miała 😛 Czekam na odpowiedzi.Pa,pa szybciutko piszcie 😀 Aha i czy golicie uda?
7 sierpnia 2007 at 21:40Słuchajcie.Chcę od jutra zacząć golić nogi.A mam pytanie.Czy można zamiast tych kremów co używacie przed depilacja można je zastąpić mydłem? Pachy tak gole i wyglądają żwietnie jakbym nigdy w życiu włosków nie miała 😛 Czekam na odpowiedzi.Pa,pa szybciutko piszcie 😀 Aha i czy golicie uda?
8 sierpnia 2007 at 06:57Mydlo strasznie wysusza skore /przynajmniej mi/ wiec polecam Ci kupic pianke.Na rynku jest duzo tanich produktow ;P
PowodzeniaAha!Ja gole troszke ponad kolanko 🙂
- AutorOdp.