- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2007 at 17:21
od chyba 5 dni robi mi sie pryszczyk kolo ust dokladnie to wlewym rogu denerwuje mnie to bo mecze sie znim juz dlugo a on sie robi coraz wiekszy iboli.wczesniej mialam po prawej stronie,wiem ze to znak ze okres sie pojawia ale czy znacie moze jkais dobry preparat jakas masc na to?jestem ladna kobieta i bardzo nie lubie jak mi syfki wychodza a to jest zadkosc wtedy jestem brzydka zle sie czuje ztym.:(:(
9 sierpnia 2007 at 21:49[usunięto_link] wrote:
jestem ladna kobieta i bardzo nie lubie jak mi syfki wychodza a to jest zadkosc wtedy jestem brzydka zle sie czuje ztym.:(:(
Jeden mały pryszcz decyduje, że zmieniasz o sobie zdanie? Chyba kiepżciutko z samooceną 😉
10 sierpnia 2007 at 07:26Mysle ze moze byc to opryszczka.Tez mam ten problem co jakis czas. Jak tylko zaczyna mnie cos swedziec lub kluc w kaciku ust to od razu smaruje to miejsce mascia Vratizolin i problem z glowy 😉 To swinstwo znika zanim sie dobrze zdazy pojawic 😉
Aha! I nie dotykaj tego palcem bo mozesz to przeniesc nie tylko na twarz, ale tez na cale cialo! Zawsze po posmarowaniu mascia od razu idz umyj dokladnie rece!
Tu masz przydatne linki;
[usunięto_link]
[usunięto_link]10 sierpnia 2007 at 07:28[usunięto_link] wrote:
Jeden mały pryszcz decyduje, że zmieniasz o sobie zdanie? Chyba kiepżciutko z samooceną 😉
To na prawde nie jest przyjemne 😕 Dawniej jak nie zdazylam zaeragowac na czas i nie posmarowalam sie w pore mascia to to cholerstwo robilo sie tak duze, ze nie chcialo mi sie przez to wychodzic do szkoly 😕
11 sierpnia 2007 at 12:28ok dziekuje kupie ta masc ale powiedz mi prosze ile ona tak gdzies kosztuje i czy jest bez recepty.no u mnie bylo to jakos tak z 2 tyg bylo czerwone ale pryszczek nie wyszedl teraz tylko jest slad maly czerwony slad,mam nadzieje ze to zniknie 🙂
11 sierpnia 2007 at 15:37ja również stosuję Vratizolin, czasem jeszcze Zovirax, a jeżli to jest taki ropny pryszcz to może pomóc najzwyklejksza mażc cynkowa, dobrze wysusza. no i oczywiżcie nie pchac tam paluszków ;p
11 sierpnia 2007 at 15:38ja również stosuję Vratizolin, czasem jeszcze Zovirax, a jeżli to jest taki ropny pryszcz to może pomóc najzwyklejksza mażc cynkowa, dobrze wysusza. no i oczywiżcie nie pchac tam paluszków ;p
11 sierpnia 2007 at 17:17Nie pamietam ile dokladnie kosztuje, ale musle ze tak okolo 8 zlotych 😉 Poszukaj na necie w aptekach internetowych, tam przybliza Ci cene 😉
- AutorOdp.