• Autor
    Odp.
  • ania.k
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Mam pewne pytanie. Czy chodzicie w tunikach? Ja włażnie kupiłam sobie w butiku 4 tuniki które wpadły mi w oko mam doskonałą figurę i 27 lat więc chyba wypada mi w nich chodzić. Co wy o tym sądzicie. Zazwyczaj nie nosiłam tunik do spódnic a zauważyłam teraz taką modę na ulicach. Kiedyż nosiłam tunikę ale to jakież 3 lata temu i to wyłącznie do jeansów. Czy wypada ją nosić do spódnicy? Przepraszam że zadaje tak dużo pytań jeżli chodzi o tuniki ale mam sporo wątpliwożci. Odpowiedzcie ❗ ❗ ❗

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Tunki sa raczej dosc uniwersalne 😉
    na Twoj wiek wg mnie w sam raz 🙂 Ja mam 20 lat i uwielbiam je, choc musze powiedziec ze nigdy nie spotkalam sie z noszem ich na spodnice. Widzialam jak nosza tuniki bez niczego – jako sukienki, jak rowniez do jeansow i getrow. Sczerze mowiac jakos nie widzi mi sie tunika ze spodnica 😕 ale to jest moje prywatne, osobiste zdanie 😛

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tuniki sa fantastyczne 🙂
    Jednk do spódnicy wyglądają zbyt..hmmm obszernie.Mi sie to kojarzy z dzwonkiem… 😕 Tuniki nosi sie do rurek,albo własnie bez niczego.Zdecydowanie odradzam łączenie tuniki ze spódnicą 🙂

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

no do spódniczki nie bardzo… tuniki są idealnie włażnie do rurek 🙂

chociaż ostatnio widziałam na ulicy dziewczyne z tuniką (ale taką krótszą) i do tego miała króciutką spódniczkę i wygląd ało to naprawdę ładnie 🙂 ale jeżli chodzi o te dłuższe tuniki to raczej nie radze ubierać do spódniczki – przynajmniej ja tak nie robie 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Cóż żałosne to co teraz napiszę. Musiałam wejżć na google i sprawdzić co to ta tunika. Jak dla mnie to taka dłuższa bluzka 🙂

A taka biała koszula (bardziej elegancka) długa za tyłek z krótkim podwiniętym rękawkiem i grubym paskiem na pupie to też tunika?

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

jak za pupe… to myżle że tak 😀

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

tunika do spodnicy absolutnie nie!!!! tunika swietnie pasuje do getrow lub rurek ale nie do spodnicy! Sa rozne rodzaje tunik sa tez takie do polowy posladkow ktore swietnie wygladaja do dzinsow.

beata79
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja tak jak poprzedniczki uważam, iż tuniki są super (szczególnie gdy się ma o jeden wałeczek na brzuszku za dużo:D)!!!!! ale wyłącznie do spodni i to najlepiej prostych, a nawet wąskich… ze spódnicą wyglądają tragicznie, jak bombki choinkowe:D

zelka888
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

tuniczki sa żwietne:D:D lubie je bardzo:) sama nosze je do spodni spodniczek 🙂

kluska
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja nigdy nie nosilam tunik z legginsami, ale coraz czesciej mam na to ochote 😉
    W sieci znalazlam jedna, ktora mi sie podoba, bo wyglada nietypowo i zabawnie ( a lubie ubierac sie zabawie 🙂
    zobaczcie : [usunięto_link]
    zastanawiam sie tez czy kupic czerwono-czarna, czy szaro-czarna…
    moze mi doradzicie?

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

do legginsów fajnie nosić i do spodni, ale jak się kuźwa boczków tych cholernych ni ma x /

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ale tandeta!!!

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote: