• Autor
    Odp.
  • kluska
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

mi się jeszcze podobają tuniki, które są wiązane w pasie, albo pod biustem. np. [usunięto_link]

Shawna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

kluska, bardzo ładna 😉

1. śliczna, taka zwiewna, delikatna.
    [usunięto_link]

2. Albo ta [usunięto_link]

A tuniki to najlepiej nosic do rurek, legginsów, albo teraz tylko narzucić na strój i na plaże.

belzebub
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

A moim zdaniem tunika pasuje do spódnicy, ale tylko wtedy gdy tunika jest rozszerzana do dołu, a spodnica ma prosty krój i jest króciutka.

kremowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

ta [usunięto_link] jest cuuuuuuuuuudnaaaaaa… tylko cena nie ta jak na moją kieszeń 🙁

impresja_switu
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Wydaje mi się, że dobierając tunikę do spódnicy trzeba uważać, by nie przerysować bioder. Przynajmniej na sobie zauważyłam, że zupełnie inaczej wygląda figura w tunice i spodniach, a inaczej w tunice i spódnicy. Osobiżcie preferuję tę pierwszą opcję, ale to pewnie kwestia wygody:) Jeżeli chodzi o same tuniki, to bardzo mi się podobają. Zwłaszcza te z głęboko wyciętym dekoltem i mocno wiązane pod biustem;) Niestety, wymagają specyficznych warunków anatomicznych, aby dały najlepszy efekt…:(

benia19
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Tuniki są super, sama je noszę do spodni i leginsów. 😀

bozenka
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

tej jesieni krzykiem mody będą nie klasyczne zwiewne tuniki a KOSZULE! dłuższe jakby pożyczone od faceta! „gwiazdki” juz od jakiegos czasu w takich biegaja

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

tuniki mam, ale noszę je tylko do spodni- rurek.

jakoż nie podobają mi się zestawienia- tunika, spódnica

Anka81
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

wczoraj kupiłam sobie przeżliczną tunikę w kolorze oberżyny, cudo

anaorz
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

a ja lubie tuniczki zwłaszcza z jakimż zabawnym nadrukiem jak te tutaj [usunięto_link]

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Tuniki są super mogą ukryć niedoskonałożci naszej figury. Uwielbiam w nich chodzić, pasują w zasadzie każdemu:) Najbardziej lubię te, z kolorowymi nadrukami. Ostatnio znalazłam bardzo fajny serwis w którym mogę znaleźć super rzeczy, a czasem nie mam czasu na to, żeby iżć do sklepu i coż wybrać. Każdej zabieganej kobiecie polecam serwis moda.pl – skupia w sobie wielu producentów, więc wybór naprawdę duży:)

LubieMode
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Tuniki mi sie tez bardzo podoboja.
    Fajnie wygladaja do prostych dzinsow.

Taka kolorowa tunika to zawsze jest modna,
    no i szaloona ma racje.. tunika to zawsze moze ukryc tam jakies nie za ladne czesci naszego ciala 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tuniki"

Przewiń na górę