- AutorOdp.
- 22 sierpnia 2007 at 20:05
Pytanko: czy bedzie mozna sie malowac w szkolach ponadgimnazjalnych bo slyszalam ze nie eeee mundurki wiem ze nie beda. tylko w podstawowkach i gim. a makijaz???? aaa prosze o odpowiedz!!!
22 sierpnia 2007 at 20:45Zalezy od szkoly, ale przeciez szkola srednia to juz dorosli ludzie…
U mnie moze bylo sie malowac 🙂22 sierpnia 2007 at 22:13Myżlę,że można będzie.U mnie w liceum nie było żadnych zakazów.Zresztą szkoła żrednia to już ludzie jakby nie było dorożli,więc ja myżle,że nawet powinni się malować 😉
23 sierpnia 2007 at 08:21hyhy no tak 'dorosli’ tez tak uważam ze powinni ;p Moje pytanie wzięło sie stąd ze nauczycielka powiedziala mi ze jak wyjde teraz ze szkoly to skonczy sie juz malowanie yhh 😀 ale dzieki za odpowiedzii! :** Pozdrawiam.
23 sierpnia 2007 at 09:59Mysle ze to bedzie zlezec od szkoly, od dyrekcji, od nauczycieli…
Ja malowalam sie w gimnazjum i nikt sie mnie nie czepial 😉23 sierpnia 2007 at 10:53tak to zalezy od szkoly ale czasem jest tak ze mimo iz nikt ci nic nie powie to nauczyciele moga sie na ciebie krzywo patrzec, ale makijaz delikatny jest ok , tylko takie wulgarne makijaze moga kogos oburzyc.
- AutorOdp.