• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

coidziennie chcecie dla Swojego mezcyzny wygladac przepieknie, pociagjaco i seksownie
    co robicie aby takimi byc czy może nic nie robicie wolicie naturalnosc:)

ja zywkle myje głowe codziennie aby miec puszysta:) uwielbiam takie maluje oczka nakładam pudru troszeczke i błyszczyk:D

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

jestem raczej naturalna , jedyne co robie co musi sie bardzo we mnie podoba to cwicze a tego makijazem sie nie wyrysuje.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja jako singiel wszystko co robię,robię dla siebie 😀
    Nigdy nie dopuszczam do tego,żebym miała tłuste włosy-to chyba najgorsze zaniedbanie,jakiego można się dopużcić.Teraz kiedy jestem opalona nie uzywam podkładu ani pudru.Sam róż wystarczy.Do tego ładny cień,tusz do rzęs i tyle 🙂 Zawsze staram się dopracować swój look wnajdrobniejszych szczegółach.To taka moja mała obsesja,z która absolutnie nie walczę 😀

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja myje zawsze glowe, jak gdzies wychodze! Szybko mi sie wlosy przetluszczaja i wygladaja nie ladnie wiec musze, a poza tym robie to dla swojego komfortu 😉
    A wiec tak; biore prysznic, susze wlosy, prostuje je,spryskuje lakierem, potem nakladam cien do powiek, nastepnie tusz i obrysowuje oko kredka 😉 Na koniec uzywam blyszczyka i to mi wystarcza 😀 Nie nakladam zadnego pudru, bo nie lubie 😛
    Najwazniejsze jest to, zeby dbac o higiene! Zawsze musze ladnie pachniec, zadnego potu 😉

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

nio ja myje co 2 dni głowę… zawsze prostuje włosy.. makijaż.. zalezy gdzie idę i co mi do głowy wpadnie… oczywiżcie wyglądać jak człowiek.. = ubranie 🙂
    i zapach 🙂 i opalenizna.. nie mogę być blada… bo sie źle czuje:) wiec minimalny brąz ma być 🙂

Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Dla mnie nie do pomyżlenia, żeby przed wyjżciem głowy nie umyć. Nie mam przetłuszczających się bardzo, ale uwielbiam żwieżosć 😀
    W lato podkłady odpadają, jedynie oczy. Jak się nie ma, to trzeba sobie zrobić (; Ładny błyszczyk i jakoż wyglądam 😀
    Ludzi na ulicy przynajmniej nie odstraszam 😛

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja zawsze prostuję grzywkę, maluję uczy i na co dzień zawsze mam frencz manicure i pedicure. Paznokcie mówią dużo o włażcicielu/włażcicielce.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

sprawy higieny typu mycie wlosow, czyste paznokcie i zeby to raczej cos w rodzaju normy. naturalne codzienne czynnosci, ktore nic nie maja wspolnego z robieniem sie na bostwo.

moj facet oglada mnie codziennie rano rozczochrana, widzi mnie, jak padam z nog a podkowki pod oczami osiagaja rozmiar latek misia pandy, kiedy smarkam, gdy mi niedobrze…nie musze robic sie dla niego na bostwo. on mnie zna, akceptuje i ma gleboko, czy moj nos jest przypudrowany, rzesy wytuszowane i czy na nogach nosze szpilki czy rozdeptane kapcie.

dbam o siebie, wygladam dobrze, bo lubie, bo studiuje, pracuje i przebywam z innymi ludzmi i glupio by mi bylo wygladac jak jakis pasztet. dobre ciuchy, dobry makijaz, dobra fryzura, zapach. ale czy robie sie na bostwo? okazjonalnie.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ja mówie że robie sie na bustwo poniewaz jak nigdzie nie wychodze siedze cały czas w domku nikt do mnie nie ma zamiaru przyjsc to ja wstedy się nie maluje , daje odpoczac oczom skorze
    a jak gdzies wychodze to się robie na bustwo:):D ja to tak podczuwam

Czerwona
    Member
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

No ja tez jak siedze w domu to sie nie maluje bo nie odczuwam takiej potrzeby… Kiedy wychodze to taaaak 😀

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja robie sie na bostwo na specjalne okazje. na codzien po prostu wygladam dobrze lub bardzo dobrze.

ola87
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

na bostwo? to najlepiej hurtem wszystko zrobic w jakims dobrym salonie, np. w Denique

ines.
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

raczej wątpię, żeby umycie włosów, nałożenie tuszu na rzęsy i trochę błyszczyka na ustach sprawił, żebyż wyglądała jak bÓstwo i ósmy cud żwiata. ; >
    tak, wszystko to robię to na co dzień, ale dla mnie to jest naturalne jak kąpiel, czy ogólnie np. poranna toaleta. ; > musiałaby być mega okazja, żebym wystroiła się i zrobiła większy makijaż. ; > co nie oznacza, że na co dzień chodzę w dresie. ; >

martinka_81
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Denique to dobry pomysl, doloze jeszcze dobry ciuch, to zmieni troche sprawe no i warto sie poruszac 🙂

odchudzanie80
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

POLECAM ZABIEGI FOCUS RF +
    TANIA ALTERNATYWA DLA SKALPELA
    506 141 601

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zrobic sie na bustwo"

Przewiń na górę