- AutorOdp.
- 2 września 2007 at 18:28
No włażnie, to dożć interesujące. Codziennożć pokazuje, że im związek jest krótszy, trwa od tygodnia do np. 5 miesięcy, to zerwanie inicjowane jest czężciej przez mężczyznę. Natomiast związki utrzymujące się więcej niż rok, czężciej są przerywane przez kobiety. Jakie macie zdanie na ten temat? 😉
2 września 2007 at 18:48hmm tego sie nie da w jakiejs skali obliczyc. np moj dworoczny zwiazek zakonczyl mezczyzna 😉 . nie inny,a moj byly.
2 września 2007 at 20:03eee
mozliwe
ostatni 2,5 letni zwiazek zakonczylam ja.
heh moj obecny facet byl takze w dlugim zwiazku i to on skonczyl.
wiec 50/50 😛2 września 2007 at 20:14ztego co zauważyłam to kobiety czężciej zrywaja niz faceci
2 września 2007 at 20:58Ja zerwałam z moim chłopakiem po roku, bo jakoż zaczęły mi przeszkadzać jego wady i lenistwo, które się zwiększyło. Chłopak osiadł na laurach. Kobieta lubi jak się o nią stara całe życie.
Natomiast jestem teraz z chłopakiem, który też ze mną zerwał po 4 miesiącach, ale doszedł do wniosku, że jednak popełnił błąd i go po 2 tygodniach przyjęłam z powrotem, bo mi na nim zależało i nadal zależy, to moja miłożc.:D
Z kolei mam kumpla, który był z dziewczyną 1,5 roku i ona poznała kogoż nowego i odeszła. A jeszcze inny kolega też został porzucony po 2 latach, bo laska wyjechała z kraju i z nim zerwała…
Może poruszam ten temat, żeby się uspokoić, że im dłużej mój chłopak jest ze mną, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że zerwie? ;p
3 września 2007 at 09:55No w moim przypadku jest zupełnie odwrotnie…póki co 🙄
Więc to chyba nie reguła.. - AutorOdp.