- AutorOdp.
- 15 października 2019 at 15:26
rzadko mnie bolą uszy, a tu niespodzianka, od kilku dni idzie oszaleć, próbuję się dosta do lekarza i jak na razie to na tabletkach jadę
16 października 2019 at 16:49Idż do lekarza i to natychmiast. Ja kiedys prawie tak straciłam słuch!
19 października 2019 at 22:26jedyne co mi przychodzi do głowy to lix sobie kupić, to bardzo dorbe krople które możesz kupić bez recepty a mają w składzie środek przeciwbólowy, lidokainę, myśle ze po paru użyciach bedziesz czuć poprawę ale tez dobrze by bylo wybrac się do lekarza
21 października 2019 at 13:43i to faktycznie jakoś pomaga? ja bym poszła jednak do lekarza ;/
27 marca 2020 at 12:03Ja mam zawsze w domu krople z antybiotykiem Dicortineff (na receptę, ale nawet obecnie lekarz ci ją wypisze zdalnie na lekarzonline.eu). Od kiedy mam dzieci to tym bardziej dbam o to żeby wszystkie niezbędne leki mieć pod ręką, bo nie wiadomo kiedy mogą być potrzebne. Obecnie jest duży problem z dostaniem się do lekarza….każdy ma tego świadomość.
17 kwietnia 2020 at 14:10nie ma na co czekać u mnie wyszło że jak myłam okna na wielkanoc to mnie przewiało i dostałam anginę wraz z zapaleniem ucha środkowego.
28 maja 2020 at 15:06do lekarza szybko 🙂 a jak to Cię nie przekonuję, to polecam filmik Gosi Mostowskiej o tym, jak zapalenie ucha przeszło w sytuację zagrażającą jej życiu
- AutorOdp.