- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 6 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 9 miesi臋cy temu przez
minia.
- AutorWpisy
- 11 wrze艣nia 2007 o 22:41 #2130
no wiec mam taki maly”problem” 馃槙 strasznie zaczely mi wlosy wypadac jak myje wlosy to wypadaj czecze to jakbym sobie wyrywala tak ich duzo na szczotce ,biore je w reke i przeciagam i znow garsc wlosow 馃檨 bu.. w sumie teraz to jestem caly czas zestresowana i wkurzona to pewnie przez to 馃槙 (ach ta szkola 馃懣 馃槇 )mialyscie moze kiedys tez cos takiego?co z tym mozna zrobic?moze jakies witaminki??zebym kurde nie wylysiala 馃槈 馃槙 馃檪 pozdrawiam:)
12 wrze艣nia 2007 o 05:39 #8240612 wrze艣nia 2007 o 07:52 #82407Mi tez niedawno bardzo wypada艂y w艂osy i mia艂am okropnie zniszczone konc贸wki, wi臋c je troche skr贸ci艂am i zacz臋艂am 艂yka膰 wyci膮g ze skrzypu polnego i teraz gdzies po miesiacu mam znowu lsniace i niewypadajace w艂osy.
12 wrze艣nia 2007 o 13:42 #82408Ja mam tak na ka偶d膮 sesje na studiach 馃槙 do tego mi si臋 paznokcie wtedy rozdwajaj膮…polecam tabletki ze skrzypem…mi pomagaj膮 zawsze 馃榾
12 wrze艣nia 2007 o 17:17 #82409dok艂adnie bierz tabletki ze skrzypu albo silice w aptece mozna kupic bardzo dobra , r贸b tez sobie maseczki z 偶贸ltka jajek olej rycynowy i troszke cytrynki i np drozdze i posiedz w tym 30 minut 馃檪 potem umyj w艂osy
12 wrze艣nia 2007 o 18:00 #82410Bez powodu te wlosy nie wypadaja, wiec trzeba go znalezc. Najpierw zrob badania krwi u swojego lekarza-koniecznie na hormony tarczycy. Lekarz i tak ci to sam zaproponuje. Jezeli wszystko bedzie w porzadku, to musisz isc do dermatologa, ktory zbada cebulki twoich wlosow. Tylko lekarz moze ci pomoc. Tez to mialam, ale nie czekalam na cud, tylko poszlam do lekarza.
12 wrze艣nia 2007 o 18:15 #82411dzieki za odpowiedzi 馃檪 najpierw kupie sobie ten skrzyp i zobaczymy jak u mnie dziala a jak niepomoze to przejde sie do lekarza 馃槙 pozdrawiam
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.