• Autor
    Odp.
  • Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

W NIEDZIELĘ skończyłam brać pierwsze opakowanie swoich tabletek anytkoncepcyjnych – Cilest. W sobotę uprawialiżmy seks, mój partner skońćzył we mnie. Wynikałoby,że w ciąży być nie mogę, bo tabletki,bo dni nie płodne.
    W żrodę ( wczoraj ) powinnam dostać miesiączki. Do dzisiaj jej jeszcze nie widzę.
    Boli mnie strasznie podbrzusze, lecz teraz nie umiem wskazać czy na miesiączkę czy ze stresu,co może być dalej.
    Piersi bolą mnie nadal – to juz jakiż dobry tydzien.
    Wczoraj pobolewały mnie nawet zęby.

Warto jeszcze wspomnieć,że antykoncepcja hormonalna miała zastąpić to ,ze często musiałam zażywać luteinę, by przywrócić swoją miesiączkę.

Co ja mam myżleć. To Ciąża? Czy możliwe,żeby pierwsze krwawienie, po pierwszym opakowaniu nie wsytąpiło, albo wystąilo później niż na 3 przewidziany dzień?

Pomózcie.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Venus drugie opakowanie weź tak jak brać powinnaż czyli (chyba) 8 dnia po przerwie. Hormony robią swoje, twoje nerwy też tego nie przyspieszą. Pełen luz. Miesiączka będzie – zaczekaj chwilkę.

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

dokladnie, nie mam sie czym martwic ja okres dostaje po 4 dniach od zakonczenia opakowania, biore cilest i to juz dwa lata, wiec pelen luz

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Problem rozwiązał się sam. Miesiączka pojawiła się 3 godziny temu 🙂

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

no wiec sama widzisz ze nie bylo powodow do zmartwien 🙂