- AutorOdp.
- 16 września 2007 at 16:55
Dziewczyny jaki jest Wasz ideał? Nie chodzi mi o charakter (chociaz wiem,ze to jest najwazniejsze) tylko o wyglad. Jestem ciekawa jakich facetow lubicie? Jak powinien wygladac facet, na ktorego widok nogi Wam sie uginaja?
16 września 2007 at 21:17pod zadnym mi sie nogi nie uginają…
ale musi mieć coż w sobie i być wysoki i nie może mieć długich włosów!
hm.. może to dziwne ale ja najpierw patrze na buty czy ma czyste potem do góry 🙂16 września 2007 at 21:21ja juz wyrosłam z fascynacji meskim wyglądem… facet musi miec to cos w sobie 😉 co przykłówa uwage
17 września 2007 at 07:43@Onione wrote:
Zawsze pociągali mnie faceci o „groźnym” wyglądzie; tacy z tajemnicą.
Raczej ciemnowłosi niż blondyni, ładnie zbudowani, o zdecydowanym spojrzeniu (kaprawe oczka- won!), z ładnymi dłońmi i zębami.To zawsze przyciąga;)
17 września 2007 at 07:59Gdzież widziałam podobny temat… Dziewczyny czytajcie to co piszą koleżanki i nie dublujcie tematów. Rozumiem, że można miec podobną sprawę osobistą, ale pytania ogólne powtarzać ble 😕
17 września 2007 at 08:45Mój ideał:
– wyższy ode mnie
– najlepiej brunet
– lekko zbudowany
– i jakby nosił okulary ale same szkiełka bez oprawek
– nic dodać nic ująć hmm ale sie rozmarzyłam17 września 2007 at 09:06[usunięto_link] wrote:
Gdzież widziałam podobny temat… Dziewczyny czytajcie to co piszą koleżanki i nie dublujcie tematów. Rozumiem, że można miec podobną sprawę osobistą, ale pytania ogólne powtarzać ble 😕
Przepraszam 🙄 Jestem tutaj nowa i nie zdarzylam przejrzec wszystkich tematow
17 września 2007 at 09:08oki. Bodajże w dziale „Mężczyźni” to znajdziesz. Pozdrawiam.
- AutorOdp.
The topic ‘IDEAŁ’ is closed to new replies.