ZDRADA KONTROLOWANA !?

• Autor
    Odp.
  • imported_Zoska
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Jestem z chlopakiem 2 lata. Bardzo dobrze sie miedzy nami uklada,kocham go , on mnie tez ale,,,, cos we mnie siedzi i cos przeczuwam. Cos takiego co narazie nie do konca dochodzi do mojej glowy. Dlatego tez mam plan . Naczytalam sie troche innych komentarzy na podobny temat i wiem ze ten krok moze sie dla mnie bardzo feralnie skonczyc. Czyli ide w ogien! Ale jak kazda odwazna kobieta wole sie dowiedziec teraz niz czekac …. i snuc podejrzenia. Wiec, kupilam nowa karte do tel. i planuje podejsc mojego faceta na zdrade. Nie wiem czy da sie na to nadziac. Nie jest glupi ale kto to wie jak zareaguje. Moj chlopak mial (jeszcze w Polsce dziewczyne-wielka milosc ) rozstal sie z nia ale czasem o niej wspomina. Robi mi sie przykro bo nie rozmawiamy tylko na temat jaka to ona ladna byla itp… Ona teraz przebywa w Polsce ale male klamstewko ze przyjechala tu na jakas chwile do kolezanki i chce sie zobaczyc ze swoim bylym -chyba nie zaszkodzi. Czy moj chlopak mnie zdradzi ?czy sie z nia spotka potajemnie ? Czy sie oplaca igrac z ogniem i zaczynac zabawe ?

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A Ty jak byż się poczuła gdyby Twój chłopak sprawdzał Cię w ten sposób? Ona BYŁA wielką miłożcią. Ty JESTEś. Jeżli coż Cię gnębi to porozmawiaj z nim szczerze, ale nie baw się w takie podchody. Bo jeżli się o tym dowie to może byc kiepsko. Takie jest moje zdanie.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dla mnie to najgłupsza rzecz jaką możesz zrobic!! Ufasz mu czy nie? Jeżli nie to coż jest nie tak pomiędzy Wami. Każdy, również i on ma prawo do swojej przeszłożci i miłożci, które dawno minęły. Kiedy mój facet opowiedział mi o każdej kobiecie w jego życiu, a było ich parę nie byłam zazdrosna tylko doceniłam to na co się zdobył dla mnie. Oddał mi swoją przeszłosć. tak samo zrobił Twój, uszanuj to.

becia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja kiedys zapytalam wprost mojego faceta co by zrobil, gdybym go w ten sposob chciala sprawdzic. Oczywiscie odpowiedz mogla byc tylko jedna- bylby wsciekly i jednoczesnie byloby mu bardzo przykro (bo cos takiego swiadczy o tym,ze nie ufa sie facetowi).
    Lepiej szczerze z nim porozmawiaj. Powiedz o swoich obawach, o tym jak sie czujesz, gdy on wspomina swoja byla. I pamietaj- teraz jest z Toba i to sie liczy!!!

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

a ja bym sprawdziła jak mnie cos gnębi to to sprawdzam a nie jakież domysły..
    ja tam sprawdziłam kiedyż.. i to mi bardzo szeroko oczy otworzyło!
    a jak ja bym sie poczuła ze mnie sprawdza… pewnie byłabym zła.. ale jeżli nie mam nic do ukrycia to niech sobie sprawdza…

Meg77
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

ja bym wybrała szczerą rozmowę. a gdyby tak on Cię tak sprawdził? jakbyż sie poczuła? Wszyscy mamy prawo do tego, by mieć swoją wielką miłożć, swoją przeszłożć, ale to nie jest powód, by bawić się w podchody. Ważne jest, co jest teraz.

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Sprawdzanie ma swoje plusy,a le tylko wtedy, kiedy masz solidne podejrzenia (a nie sentyment do byłej), pewnożć, że nie wpadniesz i dokładny plan.
    Faceci cały czas nas sprawdzają, tylko często nawet o tym nie wiemy, nieraz nawet kłótnie są testem naszych reakcji, mówię to serio, bo mam wielu kumpli i to o różnych charakterach, a postępują tak samo. Kobiety nie umieją sprawdzać, z reguły o swoim misternym planie powiadamiamy przyjaciółki, a dalej… wieżć się niesie. Jeżli nawet się nie wygadamy, nie mamy zaplanowanego rozwoju intrygi. itd. itp.

piotr
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Zoska, nie rob tego 😀 To ze Twoj facet mile wspomina swoja byłą jest lekkim nietaktem, lepiej powiedz mu, ze gdy to mówi sprawia Ci przykrożć.
    Poza tym robisz z igły widły. Ide robić żniadanie… Ty tez sobie lepiej zrób zamiast wymyżlać głupoty.

imported_Zoska
    Member
    • Bywalec

Biore wszystkie za i przeciw pod uwage. Wiem ze to moze zenujace i moze wyglada to na to, ze mu nie ufam ale kiedys zdarzyla sie podobna historia. Moja stara przyjaciolka chodzila z facetem (3 lata od niej starszy)miala wtedy 21 lat. miala male podejrzenia co do jego wielkiej prawdomownosci i zapewnien ze ja mocno kocha i nigdy jej nawet mysla nie zdradzi 😛 Zrobila podobny incydent z komorka. Co sie okazalo przy najblizszej okazji jej facet bardzo inteligentny, kochajacy maniak kobiet umowil sie z jakas tam Kasia ktora to ow byla moja znajoma. Zwiazek sie rozpadl przez taka zabawe, ale jednoczesnie przejrzala dziewczyna na oczy z kim tak naprawde byla . Gdyby byl naprawde takim wiernym pieskiem napewno nie polecialby do jakiejs 1 lepszej szmatki.
    podsumowujac.. Jesli chlopakowi naprawde zalezy na dziewczynie i ja kocha to nie poleci na takie sztuczki, a my kobietki – dlaczego nie mialybysmy tego sprawdzic ? Z 2 jedno> albo utkwimy w przekonaniu ze to naprawde ON – ten jedyny , albo w niedlugim czasie przekonamy sie jaki z niego potwor i zdradliwy facet…. A czy nie lepiej wiedziec o tym wczesniej , niz po 4-5 latach z dzieckiem w kolysce ? Nie bylabym taka przekonana co do tego ze to dziecinada….

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

dla mnie to dziecinne..

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

podejrzewasz, ze facet cie zdradza(to troche przeczy temu, ze bardzo dobrze sie miedzy wami uklada). zamiast z nim pogadac, jak to zwykle czynia ludzie cywilizowani mogacy skorzystac z tego, co im podarowala ewolucja: z jezyka mowionego, ty chcesz zaczac krecic.

chcesz, to krec. ja juz na tym forum raz napisalam: takimi poczynianami gardze. sa dla mnie zenujace i po prostu uwazam, ze ludzie z klasa tak nie postepuja.

musisz liczyc sie z tym, ze jesli twoj facet ma minimum honoru i dumy, to jak tylko sprawa wyjdzie na jaw…rece mu opadna i po prostu nigdy wiecej sie do ciebie nie odezwie.

liczysz na to, ze sprawy nie odkryje? coz…klamstwo ma krotkie nogi…znasz to powiedzenie?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

podejrzewasz, ze facet cie zdradza(to troche przeczy temu, ze bardzo dobrze sie miedzy wami uklada). zamiast z nim pogadac, jak to zwykle czynia ludzie cywilizowani mogacy skorzystac z tego, co im podarowala ewolucja: z jezyka mowionego, ty chcesz zaczac krecic.

chcesz, to krec. ja juz na tym forum raz napisalam: takimi poczynianami gardze. sa dla mnie zenujace i po prostu uwazam, ze ludzie z klasa tak nie postepuja.

musisz liczyc sie z tym, ze jesli twoj facet ma minimum honoru i dumy, to jak tylko sprawa wyjdzie na jaw…rece mu opadna i po prostu nigdy wiecej sie do ciebie nie odezwie.

liczysz na to, ze sprawy nie odkryje? coz…klamstwo ma krotkie nogi…znasz to powiedzenie?

święta racja, bo to w końcu kłamstwo!

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Skoro o niej mówi, to znaczy, ze to tylko wspomnienia. Ja też czasem wspominam mojego byłego. I nie dlatego, że mi go brakuje, czy coż w tym stylu. Po prostu jestem szczera, w końcu mój chłopak jest też moim przyjacielem, więc musi wiedzieć. On nie ma nic przeciwko, nawet sam prosił mnie wiele razy, zebym odpisała byłemu na eskę, czy się z nim spotkała. Czasami mnie wkurza to, że nie jest nawet odrobinkę zazdrosny. Nie rozumiem tego…ja bym była

imported_Zoska
    Member
    • Bywalec

Dobra dobra wszystkie takie kochajace i wierne… w zyciu by takich rzeczy nie zrobily … swietosci same…. a pewnie nie takie rzeczy sie wyprawia i nie o takich rzeczach sie mysli ? Wogole brak podejrzen o zdrade , 100% zaufanie ! ale pamietajcie facet jest stworzony do tego by kochac , ale czlowiek jest tylko czlowiekiem , wystarczy maly gescik , male slowko i facet zaczyna myslec i robic inaczej niz tak naprawde chce. To nie koniecznie musi byc kontrolowane. Jednym slowem jak chce to zdradzi wczesniej czy pozniej …. znam nie jeden przypadek wielkiej milosci,naprawde wielkiej ,a po kilku latach cos idzie nie tak. dlaczego ? tlumacze sobie tym ze ludzie kiedys traktowali sie inaczej, wielkie zaufanie,szacunek,milosc po grob itp teraz jest jak wolna amerykanka gdzie lepiej tam sie idzie…. w przypadku kobiet nie jest podobnie >? lepsza fura , wiecej kasy, idzie sie tam gdzie lepiej, co nie prawda swietosci ? Nie twierdze ,,, sa takie zwiazki ktore naprawde tworza cos pieknego ale w tych czasach to juz takiego zjawiska z lupa trzeba szukac. Wiem to bo nie jedno widzialam i nie raz sie zawiodlam , dlatego nie wiem czy to taki zly pomysl z tym sprawdzeniem,. jak sie wymysli dobry plan to ani 1 ani 2 strona nie musi byc pokrzywdzona. trzeba tylko sposobu uzyc, takiego jakim posluguja sie na codzien faceci. nieprawda ?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

alez ty musisz byc zgorzknialym, nieszczesliwym czlowiekiem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ZDRADA KONTROLOWANA !?"

Przewiń na górę