- AutorOdp.
- 19 września 2007 at 22:04
A ja nigdy nie sprawdziłabym swojego faceta.Czułabym się jak frajer,gdyby wszystko sie wydało.Poza tym gdybym dowiedziała sie o jego zdradzie to odeszłabym od takiego fagasa.Jestem w tej kwestii bardzo surowa i nie pozwolę żeby ktoż robił mnie w konia.Zdradza?To niech się buja 👿
20 września 2007 at 06:33Któraż z poprzedniczek napisała, a co jak ją spotka i porozmawiają o spotakaniu. Ta sprawa może sie chlapnąć, nie dziż, nie jutro to za pół roku, ale prawie napewno.
Co do samego testu, ok, pod pewnymi warunkami jak już pisałam. Nie piszcie tu tyle dziewczyny o zaufaniu, bo jeżli jakież podejrzenia rodzą się w dożć młodym związku, to zaufanie nie jest jeszcze „wypracowane”. Co innego jeżli pierwszy raz poważniejsze podejrzenia mamy w kilkuletnim trwałym związku, wtedy jest zaufanie i ewentualna rozmowa z partnerem, po którego oczach poznamy prawdę 🙂 . Także Zosiu, ja Ciebie nie krytykuję, ale, żebyż nie żałowała tej decyzji.8 października 2007 at 20:40zastanawiałam sie gdzie wkręcic mój problemik!
rozpoznałam swojego faceta po nicku na czacie i napisałam do niego podając sie za inna.
napisał ze jest sam, wolny;
ze szuka kobiety na stałe;
ze jest sam ponad rok
itd!
a jak sie przedstawiłam powiedział, że wiedział ze to ja!!!
Boże jak mnie rozczarował!
jaki jest sens to ciągnąć!?skoro ja to nie ta!8 października 2007 at 20:47[usunięto_link] wrote:
zastanawiałam sie gdzie wkręcic mój problemik!
rozpoznałam swojego faceta po nicku na czacie i napisałam do niego podając sie za inna.
ze jest sam ponad rok
itd!
jaki jest sens to ciągnąć!?skoro ja to nie ta!O f***! 😯
No po takim czyms ja już nie chciałabym znać tego gożcia 😕8 października 2007 at 21:30[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ze jest sam ponad rok
itd!
No po takim czyms ja już nie chciałabym znać tego gożcia 😕ja też. Marną miał wymówkę.
9 października 2007 at 09:22dzięki za odpowiedzi na mój problem.
nie wiem co teraz!póki co mam zawalona nocke i już mi niedobrze od fajek!9 października 2007 at 11:02[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ze jest sam ponad rok
itd!
No po takim czyms ja już nie chciałabym znać tego gożcia 😕ja też. Marną miał wymówkę.
popieram… tylko w sumie na takim czacie czasem takie rzeczy pisze się dla żartów.. ale nie wiem czy bym umiała komuż takiemu zaufać..
9 października 2007 at 14:46Najpier do Zoski – oj, ZOska, Zoska, nie bylabym taka pewna , ze skoro raz sie nie dal zlapac to zawsze tak bedzie – pokretna filozofia, ale zycze powodzenia, mimo wszystko.
Anielka – faceci maja jak najglupsze wytlumaczenia jesli ich zlapaiesz na klamstwie, moj juz nieraz mial takie wymowki jak go postawilam pod sciana, ze czasem nie wiedzialam czy go zabic, smiac sie czy plakac, szczerze wspolczuje, bo to boli i targaja czlowiekiem niezdrowe emocje w takich chwilach9 października 2007 at 16:48[usunięto_link] wrote:
Najpier do Zoski – oj, ZOska, Zoska, nie bylabym taka pewna , ze skoro raz sie nie dal zlapac to zawsze tak bedzie – pokretna filozofia, ale zycze powodzenia, mimo wszystko.
Anielka – faceci maja jak najglupsze wytlumaczenia jesli ich zlapaiesz na klamstwie, moj juz nieraz mial takie wymowki jak go postawilam pod sciana, ze czasem nie wiedzialam czy go zabic, smiac sie czy plakac, szczerze wspolczuje, bo to boli i targaja czlowiekiem niezdrowe emocje w takich chwilachPopieram, czasem taie bzdety opowiadają i loiczą, że będziemy aż tak naiwne:/
10 października 2007 at 14:47spotkalismy sie nastepnego dnia i oczywiżcie twierdził, że to tylko takie tam głupoty były!ale pisał tak napowaznie, ze trudno mi w to uwierzyć, może faktycznie on tak czuje, że ja to nie „ta”i dlatego szuka!
a drugie rozwiązanie jakie mi przychodzi do głowy to, ze może jest zwykłym nic nie wartym babiarzem, i że cały czas umawia sie z dziwczynkami z neta?!
poznałam na czacie dziewczyne, wymieniłysmy sie informacjami o swoich facetach nawzajem – jesli czatuja moze trafia na nas!i znów wpada!hehe
28 października 2007 at 11:55słuchajcie może znacie sie lepiej – meile w skrznce mogą sie odnawiać?
np kos wsłał meila 20 wrzesnia rok emu , meil nie zosał odebran, jes mozliwożc aka, że on sie odnowi za rok ego samego dnia?
błagam o odp
—sorki za lierówke ale klawiaura nawala!28 października 2007 at 12:04Nie sądzę, ale może akurat ktos zna na to sposób.
8 lutego 2012 at 09:55Możesz wypróbować tą metodę pod warunkiem, że będziesz ostrożna ale nie polecam. I tak jeżli nie jest szczery nie będziesz wiedziała o nim wszystkiego co chcesz, zresztą nawet jeżli jest to nigdy nie bądź pewna, że wiesz o nim wszystko. Życie 😕
- AutorOdp.