• Autor
    Odp.
  • Magdalenka123
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Przez pewien czas odchudzalam sie ale zauwazylam ze zamiast chudnac w miejscach gdzie bym chciala (brzuch, uda) to schudly mi tlyko piersi !! i tak z rozmiaru 75c mam znowu 75b ;/ czy wiecie jak mozna temu zaradzic ?

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

bardzo duzo postów jest na ten temat. wejdź w opcję szukaj, poszperaj, przy okazji znajdziesz wiele ciekawych rad

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Niestety, tak to już jest:)

Magdalenka123
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

czyli nic sie nie da zrobic ??? 🙁 w innych tego typu tematach w sumei nie bylo nci konkretnego…

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

niestety nic na tro nie poradzimy , tak juz jest ze jesli sie chudnie to z calego ciala a nie z wybranych miejsc , nie da sie temu zaradzic!
    wiec wybor nalezy do ciebie : szczupla sylwetka i maly biust czy otyla sylwetka i duzy biust 😉

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No niestety, ale nie zatrzymasz dotychczasowej wielkożci biustu. Chudnie się wszędzie. Nie można sobie wybrac tylko jednej lub dwóch partii ciała.

Pola13
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

heh… ja np. jestem chuda no bez przesade jestem szczupla a brzuszek mam jak siedze teraz to mam faldek 🙂 nom i nie moge sie zniego odchudzic choc wszyscy sie ze mnie smieja ze chcem go odchudzic bo wierdza,ze jestem chuda.Nie wiem moze tylko ja to z gory tak widze 🙂 😛 A jesli o ciebie chodzi to moze pompki cos zaradza? Poszperaj w necie napewno cos znajdziesz 🙂 POWODZENIA!!!!!:)

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Pompki owszem pomogą, ale w tym aby biust nie opadł, wzmacniają miężnie go podtrzymujące. Na rozmiar nie mają wpływu.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

dziewczyny pamietajcie ze nie liczy sie wielkosc a wrazliwosc piersi!!!

a jesli chodzi o biust to mozna cwiczyc miesnie piersiowe jest wiele cwiczen na nie i wtedy najmniejszy biust wyglada jedrniej niz wileki i obwisly!! pamietajcie ze cwiczenia i miesnie dodaja jedrnosci!

a co do brzuszka to robia ci sie faldki mimo iz jestes chuda bo nie masz miesni i dlatego!! wiec nie musiosz sie odchudzac tylko robic brzuszki wtedy ujedrnisz go!

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

a ja mialam wlasciwie zupelnie odwrotny problem:P w tym miejscu nie moge zgubic ani grama:D

Jovita
    Member
    • Pasjonat

estera to zalezy od genetyki!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Odchudzanie+biust???"

Przewiń na górę