- AutorOdp.
- 18 września 2007 at 07:08
Przez pewien czas odchudzalam sie ale zauwazylam ze zamiast chudnac w miejscach gdzie bym chciala (brzuch, uda) to schudly mi tlyko piersi !! i tak z rozmiaru 75c mam znowu 75b ;/ czy wiecie jak mozna temu zaradzic ?
18 września 2007 at 07:24bardzo duzo postów jest na ten temat. wejdź w opcję szukaj, poszperaj, przy okazji znajdziesz wiele ciekawych rad
18 września 2007 at 07:43Niestety, tak to już jest:)
18 września 2007 at 08:04czyli nic sie nie da zrobic ??? 🙁 w innych tego typu tematach w sumei nie bylo nci konkretnego…
18 września 2007 at 12:42niestety nic na tro nie poradzimy , tak juz jest ze jesli sie chudnie to z calego ciala a nie z wybranych miejsc , nie da sie temu zaradzic!
wiec wybor nalezy do ciebie : szczupla sylwetka i maly biust czy otyla sylwetka i duzy biust 😉18 września 2007 at 13:41No niestety, ale nie zatrzymasz dotychczasowej wielkożci biustu. Chudnie się wszędzie. Nie można sobie wybrac tylko jednej lub dwóch partii ciała.
18 września 2007 at 14:44heh… ja np. jestem chuda no bez przesade jestem szczupla a brzuszek mam jak siedze teraz to mam faldek 🙂 nom i nie moge sie zniego odchudzic choc wszyscy sie ze mnie smieja ze chcem go odchudzic bo wierdza,ze jestem chuda.Nie wiem moze tylko ja to z gory tak widze 🙂 😛 A jesli o ciebie chodzi to moze pompki cos zaradza? Poszperaj w necie napewno cos znajdziesz 🙂 POWODZENIA!!!!!:)
18 września 2007 at 15:17Pompki owszem pomogą, ale w tym aby biust nie opadł, wzmacniają miężnie go podtrzymujące. Na rozmiar nie mają wpływu.
18 września 2007 at 16:30dziewczyny pamietajcie ze nie liczy sie wielkosc a wrazliwosc piersi!!!
a jesli chodzi o biust to mozna cwiczyc miesnie piersiowe jest wiele cwiczen na nie i wtedy najmniejszy biust wyglada jedrniej niz wileki i obwisly!! pamietajcie ze cwiczenia i miesnie dodaja jedrnosci!
a co do brzuszka to robia ci sie faldki mimo iz jestes chuda bo nie masz miesni i dlatego!! wiec nie musiosz sie odchudzac tylko robic brzuszki wtedy ujedrnisz go!
18 września 2007 at 19:15a ja mialam wlasciwie zupelnie odwrotny problem:P w tym miejscu nie moge zgubic ani grama:D
18 września 2007 at 19:15estera to zalezy od genetyki!
- AutorOdp.