• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Mnie zawsze wzruszaja tzw. happy endy przy koncach filmow ,albo jak jestem szczesliwa lub bardzo cos mnie ucieszy . A tak to zawsze placze jak krzywdza zwierzeta ,dzieci ,rosliny,zabawki itp. Pewnie pomyslicie,ze ejstem jakas dziecinna ale poprostu najwyrazniej mam dobre serducho. 馃槈

A Was co zazwyczaj wzrusza??

Zapraszam do pisania! 馃檪

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Widz臋,ze wena do temat贸w trawa 馃槈

Mnie wzruszaj膮 momenty,w kt贸rych na pewno nikt inny poza mn膮 nie p艂acze…ale taka ju偶 jestem 馃檪 P艂acz臋 na kresk贸wkach,kiedy bohaterowie s膮 szcz臋sliwi,b膮dz przyda偶y艂o im sie cos z艂ego…p艂acze na „Super niani”,”Extreme makeover” (zar贸wno kiedy metamorfoza dotyczy ludzi jak i domu 馃檪 ),p艂acz臋 na telenowelach wenezuelskich,programach dokumantalnych o bednych rodzinach,p艂acze kiedy kto偶 p艂acze… A najcz臋偶ciej 艂ezki pojawiaj膮 si臋 kiedy jestem z moimi kumpelami i zaczynami 偶yw膮 dyskusj臋 na jakis temat…wtedy po prostu 艂zy same cisn膮 sie do oczu,bo takiego ubawu nie mam z nikim 馃榾

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

A ja si臋 wzruszam, gdy pomy偶l臋 o czym偶 smutnym albo gdy widz臋 osob臋 kalek膮 np. bez n贸偶ek i r膮czek, jakie偶 biedne zwierz膮tko.
    呕aden film mnie jeszcze nigdy nie wzruszy艂.

nohemi306
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Hmmm………ogolnie placze bardzo rzadko, ale jak juz zaczne to trudno jest mi powstrzymac lzy. Kiedy placze???? Hmmm….kiedy widze przemoc, biede, skrzywdzonych ludzi, ogolnie kiedy jestem swiadkiem bezradnosci ludzi wobec tak okrutnego swiata.Placze tez kiedy pokloce sie z moim facetem 馃榾 To sa lzy smutku. A lzy szczescia plyna, wtedy gdy ogladam filmy z happy endem, kiedy ktos powie mi cos milego (np.skladajac zyczenia), ale naprawde szczerego, kiedy ogladam filmik z czwartej klasy liceum itd. 馃榾

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja bardzo cz臋sto si臋 wzruszam.. czasem z g艂upot 馃槅

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

no tu trzeba by si臋 przyzna膰 do pewnych schiz jakie mam. Wcze偶niej tego nie mia艂am, 艂azi艂am po wiaduktach, mostach, drzewach, drabinkach, dachach.
    Teraz boj臋 si臋 p****偶膰 przez wiadukt,, gdy pode mn膮 jedzie pe艂no poci膮g贸w. Na tam臋 nie wejd臋 a do barierki nie podejd臋 ju偶 w og贸le.
    Mam tak od jaki偶 3 lat. Je偶li jest przy mnie dziecko w takich sytuacjach to widz臋 jak ono spada i jak ja biegn臋 mu pom贸c. Oczywi偶cie 艂zy nap艂ywaj膮 mi do oczu. Wtedy wpadam w panik臋 i jak najszybciej musz臋 opu偶ci膰 takie miejsce….

Gdy ogl膮dam film i facet p艂acze te偶 mnie 偶ciska. Ostatnio ogl膮da艂am serial „Oficer” i 艂zy lecia艂y jak op臋tane.

Gdy pojad臋 na cmentarz do bliskiej mi osoby, nie mog臋 pogodzi膰 si臋 z jego 偶mierci膮 i p艂acz臋

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kiedy dzieje si臋 co偶 z艂ego bohaterom.

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Co mnie wzrusza? Hmm….

Szcz臋偶liwe, mi艂osne w膮tki w filmach… I czasami pop艂akuj臋 sobie na 偶lubach… 馃槈

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Wzruszaj膮 mnie szcz臋偶liwe i smutne zako艅czenia film贸w. P艂acz臋 te偶 jak jest mi smutno. Czasami tez jak us艂ysze o czym偶 strasznym, co niekoniecznie mnie dotyczy. Np. o pobiciach ma艂ych dzieci przez rodzic贸w. i takie tam r贸偶ne. Du偶o by wymieniac

Black
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

Taaak. szcz臋偶liwe i nieszcz臋偶liwe zako艅czenia film贸w… Pami臋tam AI Sztuczna inteligencja, my偶la艂am, 偶e przez tydzie艅 b臋d臋 zaryczana chodzi膰…

A og贸艂em p艂acz臋 najcz臋偶ciej po jakiej偶 sprzeczce czy k艂贸tni z kim偶 najbli偶szym. Strasznie mocno si臋 przywi膮zuj臋 i przejmuj臋 innymi ;/.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co Nas wzrusza??"

Przewi艅 na g贸r臋