• Autor
    Odp.
  • stefka19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

pojawiaja mi sie drobne krostki (tradzik) nie jest ich duzo ale nie dodaja uroku…poleccie jakis dobry zestaw kosmetyków który pomoze wyleczyc mja skórę..plis. 😳 😳 😳 😳

kierkarkur
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

jeżli to trądzik to bardzo polecam FaceOkey. Moja koleżanka tego używa i poprawia jej się. To jest żrodek na trądzik włażnie zawierający bioaktywny kompleks białek serwatkowych. To nowożć na rynku polskim.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dermatolog może ci przepisać specjalnie robione kosmetyki. Myslę, że one mają największą skutecznożć.

srubokret
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

najlepiej iżc do dermatologa.ka osobiżcie poszła, dostałam 'leki’ na recepte ,stosuje regularnie i wszytsko jest ok.

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

jeżli to trądzik to bardzo polecam FaceOkey. Moja koleżanka tego używa i poprawia jej się. To jest żrodek na trądzik włażnie zawierający bioaktywny kompleks białek serwatkowych. To nowożć na rynku polskim.

Ja zauważyłam pierwsze oznaki poprawy po 3-4 dniach. Zobaczymy jak dociągnę do 2 tygodni czy zmiany będą duże.

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

ja polecam dax no problem – swietnie walcza z tradzikiem i w dodatku fajnie pachna:) ahhaa to cala seria kosmetykow jest:)

felixlis
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

chyba zainteresowałbym się tymi tabletkami faceokey, bardziej mnie przekonuję tabletka, w preparatach oczyszczających już się gubię, szczesze mowiąc. jak tam ktoż jeszcze uzywa?

Kikulina
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Na drobne krostki i grudki mi bardzo pomógł skinoren, koleżanka mi poleciła, w nawet niedługim czasie wygładziło mi skórę

renia_tm
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Proponuje wizyte u dermatologaa,ktory najlepiej bedzie wiedzial co ci jest i jak temu zaradzic.Napewno poleci cos dobrego.Ja polecalabym cos z serii dermokosmetykow dostepnych w aptekach ale najlepiej zapytaj lekarza 🙂

oh_ja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

dokładnie, wizyta u dermatologa bedzie najlepszym rozwiazaniem, na pewno poradzi ci cos i zaleci odpowiednią pielęgnacje i kosmetyki 🙂 ja chodze do mojego dermatologa z kazdym „problemem” 🙂

renia_tm
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Jeszcze 4 dni trwa akcja bezplatnego badabnia skory.Moze zapisz sie,lekarz zbada twoja skore,okresli typ cery i napewno doradzi jakich kosmetykow uzywac.Zapisy sa na stronie [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaki krem?"

Przewiń na górę