- AutorOdp.
- 9 października 2007 at 10:58
pojawiaja mi sie drobne krostki (tradzik) nie jest ich duzo ale nie dodaja uroku…poleccie jakis dobry zestaw kosmetyków który pomoze wyleczyc mja skórę..plis. 😳 😳 😳 😳
9 października 2007 at 11:04jeżli to trądzik to bardzo polecam FaceOkey. Moja koleżanka tego używa i poprawia jej się. To jest żrodek na trądzik włażnie zawierający bioaktywny kompleks białek serwatkowych. To nowożć na rynku polskim.
9 października 2007 at 17:02Dermatolog może ci przepisać specjalnie robione kosmetyki. Myslę, że one mają największą skutecznożć.
10 października 2007 at 15:54najlepiej iżc do dermatologa.ka osobiżcie poszła, dostałam 'leki’ na recepte ,stosuje regularnie i wszytsko jest ok.
18 października 2007 at 20:45[usunięto_link] wrote:
jeżli to trądzik to bardzo polecam FaceOkey. Moja koleżanka tego używa i poprawia jej się. To jest żrodek na trądzik włażnie zawierający bioaktywny kompleks białek serwatkowych. To nowożć na rynku polskim.
Ja zauważyłam pierwsze oznaki poprawy po 3-4 dniach. Zobaczymy jak dociągnę do 2 tygodni czy zmiany będą duże.
31 października 2007 at 16:06ja polecam dax no problem – swietnie walcza z tradzikiem i w dodatku fajnie pachna:) ahhaa to cala seria kosmetykow jest:)
7 grudnia 2007 at 22:17chyba zainteresowałbym się tymi tabletkami faceokey, bardziej mnie przekonuję tabletka, w preparatach oczyszczających już się gubię, szczesze mowiąc. jak tam ktoż jeszcze uzywa?
10 lutego 2008 at 11:00Na drobne krostki i grudki mi bardzo pomógł skinoren, koleżanka mi poleciła, w nawet niedługim czasie wygładziło mi skórę
7 lipca 2008 at 19:19Proponuje wizyte u dermatologaa,ktory najlepiej bedzie wiedzial co ci jest i jak temu zaradzic.Napewno poleci cos dobrego.Ja polecalabym cos z serii dermokosmetykow dostepnych w aptekach ale najlepiej zapytaj lekarza 🙂
9 lipca 2008 at 11:10dokładnie, wizyta u dermatologa bedzie najlepszym rozwiazaniem, na pewno poradzi ci cos i zaleci odpowiednią pielęgnacje i kosmetyki 🙂 ja chodze do mojego dermatologa z kazdym „problemem” 🙂
11 lipca 2008 at 17:22Jeszcze 4 dni trwa akcja bezplatnego badabnia skory.Moze zapisz sie,lekarz zbada twoja skore,okresli typ cery i napewno doradzi jakich kosmetykow uzywac.Zapisy sa na stronie [usunięto_link]
- AutorOdp.