• Autor
    Odp.
  • dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

od dwoch dni cos sie ze mna dzieje,nie mam apetytu jesc a jak jem to zaraz na kibelek ide.i strasznie mnie to meczy bo brzuch mnie boli przy tym.niewiem co jest grane ale mi na sama mysl plakac sie chce.czuje sie taka chora.niewiem moze sie zatrulam albo cos zjadlam nie tak ale takie mam rozwolnienie ze nigdy takiego nie mialam.i jeszcze przy tym mnie na wymioty bierze…..do tego okres sie mi spoznia moge byc w ciazy chyba czy to moze miec zwiazek ztym?co zrobic by to minelo?

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

no to kochana nic tylko do lekarza iżć. bo tu chyba na tej sali się takowy nie znajdzie ; ) a po co mamy gdybać i dodatkowo cię straszyć.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

od dwoch dni cos sie ze mna dzieje,nie mam apetytu jesc a jak jem to zaraz na kibelek ide.i strasznie mnie to meczy bo brzuch mnie boli przy tym.niewiem co jest grane ale mi na sama mysl plakac sie chce.czuje sie taka chora.niewiem moze sie zatrulam albo cos zjadlam nie tak ale takie mam rozwolnienie ze nigdy takiego nie mialam.i jeszcze przy tym mnie na wymioty bierze…..do tego okres sie mi spoznia moge byc w ciazy chyba czy to moze miec zwiazek ztym?co zrobic by to minelo?

ja tak miałam tydzień temu i to zatrucie było:/

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

no i bylam u lekarza i sie okazalo ze to jakies chloerne bakterie,i mam bardzo scisla diete poprostu masakra juz mi teskno za normalnym jedzeniem ale musze to jakos wytrzymac…………

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

a moze to grypa zoladkowa?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zatrucie?"

Przewiń na górę