- AutorOdp.
- 21 października 2007 at 19:51
handel lekami wydawanymi na recepte jest nielegalny.
21 października 2007 at 20:36tak ciężko iżć do lekarza i apteki? 😕
22 października 2007 at 14:27Myżlę, że czasem tak dziwnie się ułoży, że nie da się dopchać do lekarza, sama miałam taką sytuację, miałam tyle róznych spraw na głowie, albo pracę w godzinach przyjmowania ginekologa i kiedy poszłam się zapisać już nie było miejsc :(, trzeba było coż wymyżlić, wiadomo można iżć prywatnie, ale u mnie to ostatecznożć, bo po prostu wole nie wydawać kasy, której nie muszę, na szczężcie wszystko się jakoż ułożyło 🙂
22 października 2007 at 17:05ja dzwonie w takiej sytuacji do przychodni i nastepnego dnia odbieram recepte w recepcji.
i nie chodze do lekarza prywatnie.
22 października 2007 at 17:11…..
22 października 2007 at 18:00[usunięto_link] wrote:
ja dzwonie w takiej sytuacji do przychodni i nastepnego dnia odbieram recepte w recepcji.
i nie chodze do lekarza prywatnie.
A moja lekarka woli przy okazji przepisania recepty spytać czy wszystko jest ok, więc na wizytę muszę się umówić, tyle, że trwa ona krócej i da się w ostatecznożci gdzież wcisnąć, nie narzekam, włażciwie to się ciesze, że ma takie podejżcie, pisząc posta chciałam zasygnalizować, że takie sytuacje się zdarzają i nie ma co ich demonizować 🙂
22 października 2007 at 23:38wejdz sobie na [usunięto_link] i tam znajdziesz w wyszukiwarce kontakty do lekarzy. Napewno, ktorys Cie przebada i wypisze recepte. Jesli nie Panstwowo to za pewnie jakas opłata ale zawsze o to mozesz zapytac przez tel.
- AutorOdp.